- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mikró! #15391 üzenetére
Derricket nyird ki!
Derrickel 100%-on álltam a küldetések teljesítésével, McReary-vel meg 60%-on. Azt hiszem ez mindenkinél nagyából igy lehet mire ehhez a küldetéshez jut. Ha a zsarut nyirod ki, akkor nem tudod kivinni 100%-ra a töle kapható küldetéseket. Legalábbis szerintem. -
puttputt
őstag
válasz
mikró! #15391 üzenetére
Én nemrég csináltam meg
Szerintem jobb lenyírni a zsarut. Egyrészt, mert a családja jobban örül (ld. Kate), másrészt, meg lehet, hogy lesz pluszküldetés, stb. A zsaru életben hagyásával meg max. annyi, hogy kőrözöttségi szintet vihetsz lejjebb, ami valljuk be, cheatnél, meg egyébként sem nagy cucc... Amúgy is, a zsaru (McReary) a negatívabb, korruptabb figura, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest