Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Warton

őstag

Egy hete karanténban vagyok és már majdnem minden játékot kijátszottam. GTA-zni szottyant kedvem. GTA5-öt nem akarom megvenni, a San Andreast már unom, úgyhogy előkerült a 2011.-ben DVD-n vásárolt GTA4. Még egyszer mondom vásárolt, nem warez, nem kamionról leesett... Még a Saturnos nyugta is megvan. :Y Gondoltam sima-liba telepíteni egy mai Windows 10-es gépre... Hát nem... :W Az itteni összefoglalóban lévő DVD-ről telepítés rész úgyahogy van kuka, fakenews, javaslom törölni. Vagy legalább ennek a hozzászólásnak a linkjét betenni, hogyha valaki még retro módon DVD-ről szeretné telepíteni a játékot akkor legyen némi sejtése, hogy mire vállalkozik 2021. évben és azt követően.

Szóval:
    -Beteszed a DVD-t és elindulnak a kalandok, alapvetően minden teljesen normálisan zajlik, míg el nem kezdi a dátumot csekkolni: elképzelni sem tudom, hogy azt miért kell, viszont büntet, ha a mai időt látja. Így az automatikus pontos idő beállítást telepítés közben ki kell kapcsolni és 2021. évről átállítani 2011-re. :F Amikor megvan a dátum csekkel és megnyugodva látja, hogy 2011. novemberét írunk utána már vissza lehet állítani normálisra.
    -Végigmegy a cucc, utána jön az, hogy LIVE-t kéne telepíteni, valamiért nem megy fel magától. Microsoft oldalán persze nincs fenn. :U De INNEN letölthető. Amikor ez megvan indulhat a játék... NEM! :o
    -A GTALaunchert és a GTA4 exenek a kompatibilitását át kell állítani Vista Service2-re. Na, indulhat a játék végre.
    -Indul is, de az autosave nem működik, úgyhogy be kell jelentkezni a LIVE-ba, amibe nem tudsz, mert homokórázik... Kilépni se tudsz, mert fagy az egész a csába. :W Megoldás: kitörölsz mindent, ami a temp könyvtárban van és működni fog. Nem viccelek!!! :(
    -És most indulhat a játék. Belépsz a LIVE-ba (elvileg a Microsoft fiókos felépési dolgaid is működnek) végre minden OK. :DDD

Lehet, hogy bizonyos flikk-flakkot még kihagytam, de itt egy Videó a telepítésről, amiben minden apró lépés rögzítve van. Ez a fenti cucc nekem kb. két nap volt, mire megtaláltam a linkelt videót és végigszenvedtem ezt az egészet.

Azért kicsit felháborító, hogy egy eredeti játékkal ennyit kell szívni, hogy működjön. :(((

Új hozzászólás Aktív témák