Hirdetés
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Egy hete karanténban vagyok és már majdnem minden játékot kijátszottam. GTA-zni szottyant kedvem. GTA5-öt nem akarom megvenni, a San Andreast már unom, úgyhogy előkerült a 2011.-ben DVD-n vásárolt GTA4. Még egyszer mondom vásárolt, nem warez, nem kamionról leesett... Még a Saturnos nyugta is megvan.
Gondoltam sima-liba telepíteni egy mai Windows 10-es gépre... Hát nem...
Az itteni összefoglalóban lévő DVD-ről telepítés rész úgyahogy van kuka, fakenews, javaslom törölni. Vagy legalább ennek a hozzászólásnak a linkjét betenni, hogyha valaki még retro módon DVD-ről szeretné telepíteni a játékot akkor legyen némi sejtése, hogy mire vállalkozik 2021. évben és azt követően.Szóval:
-Beteszed a DVD-t és elindulnak a kalandok, alapvetően minden teljesen normálisan zajlik, míg el nem kezdi a dátumot csekkolni: elképzelni sem tudom, hogy azt miért kell, viszont büntet, ha a mai időt látja. Így az automatikus pontos idő beállítást telepítés közben ki kell kapcsolni és 2021. évről átállítani 2011-re.
Amikor megvan a dátum csekkel és megnyugodva látja, hogy 2011. novemberét írunk utána már vissza lehet állítani normálisra.
-Végigmegy a cucc, utána jön az, hogy LIVE-t kéne telepíteni, valamiért nem megy fel magától. Microsoft oldalán persze nincs fenn.
De INNEN letölthető. Amikor ez megvan indulhat a játék... NEM!
-A GTALaunchert és a GTA4 exenek a kompatibilitását át kell állítani Vista Service2-re. Na, indulhat a játék végre.
-Indul is, de az autosave nem működik, úgyhogy be kell jelentkezni a LIVE-ba, amibe nem tudsz, mert homokórázik... Kilépni se tudsz, mert fagy az egész a csába.
Megoldás: kitörölsz mindent, ami a temp könyvtárban van és működni fog. Nem viccelek!!!
-És most indulhat a játék. Belépsz a LIVE-ba (elvileg a Microsoft fiókos felépési dolgaid is működnek) végre minden OK.
Lehet, hogy bizonyos flikk-flakkot még kihagytam, de itt egy Videó a telepítésről, amiben minden apró lépés rögzítve van. Ez a fenti cucc nekem kb. két nap volt, mire megtaláltam a linkelt videót és végigszenvedtem ezt az egészet.
Azért kicsit felháborító, hogy egy eredeti játékkal ennyit kell szívni, hogy működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoltam sima-liba telepíteni egy mai Windows 10-es gépre... Hát nem...
Az itteni összefoglalóban lévő DVD-ről telepítés rész úgyahogy van kuka, fakenews, javaslom törölni. Vagy legalább ennek a hozzászólásnak a linkjét betenni, hogyha valaki még retro módon DVD-ről szeretné telepíteni a játékot akkor legyen némi sejtése, hogy mire vállalkozik 2021. évben és azt követően.
Amikor megvan a dátum csekkel és megnyugodva látja, hogy 2011. novemberét írunk utána már vissza lehet állítani normálisra.
De