Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Sokat próbálgattam az új peccset, de még csak az orig GTA4-vel.
Olyat láttatok már, hogy autó felrobbanása után a kerekei elgurulnak? Nekem ez új volt.
Néha a motorok a levegőben járnak és erős beállításokkal is van hogy távoli texturák feltűnedeznek. Ez mintha régebben nem lett volna, legalábbis NV VGA-val nem.
Egyébként kisebb lett a gépigény, azaz nőttek az FPS-ek, ami fontos az irányíthatóság miatt is.
Úgy tünik 1GB Vmemóriával már nagyon combos beállítások is lehetségesek.De... új ellensége van az FPS-nek.
Ez a SHADOW QUALITY meg a párja a az éjszaki akármi.
OFF és LOW között sok különbséget nem látok, nincs az autók alatt árnyék. Elég hülyén néznek ki. Med és High között sem látok különbséget, viszont fogy az erőforrás, csökken az fps. Ezt az egy paraméter MED-en hagyom.
Nálatok mire lett állítva?////
Csináltam több tesztett ezzel az SQ-val.
Nem tudom mitől, de az akadások is megjavultak.
Főleg Vsync = ON esetén teljesen sima a kép, mint XP alatt......Ez két diaggram. A bal felsőben az SQ paraméter hatása látható.
A nagy diagrammon pedig a képmegjelenítési időkőzök vannak.
Az alacsonyabb érték a rövidebb időköz, azaz több FPS-t mutató.
Az egyenes vonal az a Vsync=ON-nal készült teszt, ez az alsó kék párja, azaz minden ami alatta van (értsd rövidebb képmegjelenítés) felrántja 18msec-re.A piros vonal a SQ=high, látszik hogy "szörősebb", nagyobbak a kilengések, van egy-két mikroakadás is, de ezek is 50ms alatt igy játék közben nem érezhetők.
Ez az az állapot amivel elégedett vagyok.
Az 5870 sosem produkált ennyire egyenletes képmegjelenítési jelleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest