Új hozzászólás Aktív témák

• reelc
    Topikgazda
    válasz djherby üzenetére #771

Egyszerű.
    Ha betartod a skillezési sorrendet, Devotion elosztást, az általános tanácsokat (pl. milyen skillnek kell lennie a cuccon) milyen augmentációkat és komponenseket érdemes használni - máris jó vagy. Mert haladsz. A cuccaid nem optimálisak, nem nagyon jók lesznek, hanem ami sikerül, de haladni fogsz. Ezzel egyre jobb cuccaid lesznek a farmolás miatt.
    Ezért is szeretem ezt a játékot. Ezért is van annyi életképes build. Ezért is játszanak többen saját kútfőből eredményesen. Kötött a dolog, de nem olyan szinten, mint a Diablo 3-ban. Lehet variálni, csak figyelembe kell venni a skilleket és a cuccokat.
    Érdemes nézni a frakció boltokat is.

Ha már szóba került a Skelemancer.
    Az enyémnek így kellene kinéznie ideális esetben. Így álmodta meg a build készítője.
    Ehelyett ilyen.
    Mit értem el vele? Lvl100, ez volt az első komoly farmolós Ultimate karim. Ha mindenem meglenne ami kell, akkor gyorsabban ölnék, és kevesebbet halnék. De így is haladós volt. (Nincs mindenem augmentálva, mert miután cseréltem 1-2 tárgyat új karit kezdtem). Láthatod, nincs szetem, még egy sárga cuccom is van, igaz magas szintű. :)

(#772) Qlux: Igen, van pár topik téma szerint, korábban linkeltem őket. De jó ha többször feljönnek.
    Pl egy kínai community buildjei.

Új hozzászólás Aktív témák