Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Huh végig olvastam ezt a secret quest linet..hát oltári
hihetetlen mennyi kreativitást igényelhetett ennek a kivitelezése le a kalappal a dev team előtt . ^^ és hogy sikerült valakinek ezt mind kitalálnia 
Egyébként már félig benne vagyok AoMba szóval már végig viszem aztán megyek elitre nem sietek ugyse
Karakter fejlesztésre meg, most vágtam bele először saját build épitésébe mivel eddigi játékok során többnyire mindig követtem valamilyen guidot és nem mintha bajom lett volna velük csak gondoltam mostmár ideje a sok leckét gyakorlatba forditani és megpróbálni egy sajátot, egyenlőre jónak tűnik sajnos nincs úgymond viszonyitási alapom egyenlőre mert más hasonló buildet nem néztem még csak megyek egyelőre a saját agyam után..
És tény sokat számit az hogy újra letudom osztani a pontokat és vissza is tudok szedni valamit ha nem tetszik igy jobban lehet tesztelgetni és próbálgatni is mi jó és kell és mi nem szükséges.. ^^ Devition pontokat is újra osztva jobban átnézve sokkal többet nyertem ki belőle mint elsőre csak felületesen kezelve szóval egyenlőre megy a dolog aztán ultin kiderül úgyis mi a stájsz van 
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hihetetlen mennyi kreativitást igényelhetett ennek a kivitelezése le a kalappal a dev team előtt . ^^ és hogy sikerült valakinek ezt mind kitalálnia