Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Badlof2k

senior tag

válasz reelc #490 üzenetére

Huh végig olvastam ezt a secret quest linet..hát oltári :C hihetetlen mennyi kreativitást igényelhetett ennek a kivitelezése le a kalappal a dev team előtt . ^^ és hogy sikerült valakinek ezt mind kitalálnia :Y
    Egyébként már félig benne vagyok AoMba szóval már végig viszem aztán megyek elitre nem sietek ugyse :D

Karakter fejlesztésre meg, most vágtam bele először saját build épitésébe mivel eddigi játékok során többnyire mindig követtem valamilyen guidot és nem mintha bajom lett volna velük csak gondoltam mostmár ideje a sok leckét gyakorlatba forditani és megpróbálni egy sajátot, egyenlőre jónak tűnik sajnos nincs úgymond viszonyitási alapom egyenlőre mert más hasonló buildet nem néztem még csak megyek egyelőre a saját agyam után.. :D És tény sokat számit az hogy újra letudom osztani a pontokat és vissza is tudok szedni valamit ha nem tetszik igy jobban lehet tesztelgetni és próbálgatni is mi jó és kell és mi nem szükséges.. ^^ Devition pontokat is újra osztva jobban átnézve sokkal többet nyertem ki belőle mint elsőre csak felületesen kezelve szóval egyenlőre megy a dolog aztán ultin kiderül úgyis mi a stájsz van :D

Új hozzászólás Aktív témák