- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
3 alkalommal nyomtam eddig vele. Első 2 alkalommal borzalmasan akadtak a szerverek, pár lépésenként visszadobott 1 métert, így ment egész végig.
Tegnapra viszont vagy javítottak, vagy csak pont szerencsém volt, de szinte semmi lag nem volt.
Játék crash csak egyszer volt amikor pályabetöltés közben alt+tab-oztam.
3080ti közepes, vagy alacsony grafikán elvagyok vele, csak így levett grafikán pont ugyan olyan ocsmány mint minden más, szóval ami nagyot adna a játékélményhez az a grafika, de ahhoz tényleg brutál erős gép kell jelenleg.Nagyon összetett, frankó kis játék.
Hosszútávon szerintem nem fog lekötni. Küldetések és az általa kapott díjak nem annyira motiválóak, hogy adjanak annyi pluszt. Maga a lövölde, gyűjtögető rész AI ellen meg önmagában hamar kifúj szerintem.
Persze gondolom később nagyobb küldetések lesznek, meg már valódi játékos ellenfelek is.
Persze ez szubjektív, nekem kellene valami plusz motiváció még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest