- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sem szeretem ezt. 1-2x jópofa, de igazából ha választhatnék akkor inkább játszok olyan játékkal ami jól néz ki (és szerencsére válaszhatok). Illetve szerintem van olyan műfaj ahol nem baj hogy a graf nem elsődleges, pl nagyon szeretem a dead cell-t, vagy akár stratégiai dolgoknál is jobban másodlagos, de pont egy varázslós FPS-nél lenne jelentőssége a RTX-es tűzlabdának látványban...
off: Nem ekézés, nem nekem készült, nem játszom vele
-
shaddam
aktív tag
Direkt kivártam mire kijött early accesből, jött előtte patch, de azért sikerült belefutnom a sivatagi városos erőtérbugba
Egy trükkel ki lehetett kerülni a bugot, aztán rá pár napra megint jött patch ami javította. Mindezek ellenére élveztem, főleg a játék első harmadát. A mocsáros "pestises" falu téma nekem nagyon bejött. Remélem a wrath aeon of ruin azért bugmentesebb lesz megjelenéskor -
Dr. Akula
félisten
-
GodGamer5
addikt
A Minecraft mióta voodoo1? Inkább kockákból épített szoftver renderes ocsmányság...
Én is jobban kedvelem a fotóríl grafikát, de amúgy elég hangulatosan néz ki ez a game, -főleg ha Quake 1-3- on nőttél fel- és jó a zenéje is.
A játékmenet mondjuk nem tetszett, ezért abba is hagytam. -
Dr. Akula
félisten
Nem szeretem az ilyen Minecraft grafikás dolgokat. Értem én hogy olcsóbb Voodoo1-re fejleszteni mint RTX-re, de hát mégis csak a 21. században vagyunk már.
-
batman91
őstag
Nem is tudom, nekem eléggé bejött a játék. Már nagyon régóta vártam a végleges kiadásra és nem is csalódtam benne. Közepes nehézségen kezdtem, kellő kihívást adott így. Nem egy könnyű játék az biztos. A teszt annak a részével egyet kell értenem, hogy alig van lőszer a fegyverekhez és a mágia haszontalan jóformán az ellenségekre. Viszont én ezt nem nevezném negatív dolognak, mert ott vannak a közelharci fegyverek is. Meg minden ellenségnek megvan a maga ellenszere, csak ki kell tapasztalni. A pénz büntetésre meg nem emlékszem, hogy ennyire brutális lett volna. Tőlem csak pár száz aranyat vont le halál esetén. Bugokkal találkoztam én is, de nem mondanám vészesnek. Összességében egy jó kis játék volt, én ajánlom mindenkinek akinek tetszik ez a stílus. Nem fogtok csalódni.
-
cami][us
őstag
Nem csak nekem ugrott be erről a Heretic. Pár patch talán kipofozza a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bundle topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már évek óta megvan és nagyon várom a végleges verzióját. Kíváncsi vagyok már rá.