- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
-
Khaosz55
addikt
Videót leszedem majd, csak szemléltetni akartam, hogy 8-as hoz képest az ace pro a sötét részeknél több részletet jelenít meg (kanapé), a világos része nem ég ki a fehér (ablak), illetve a világos részek részletei is jobbak pl kanapén lévő párna fehér mintája. Színek egyértelműen jobbak. Illetve én semmilyen sárgulást nem tapasztalok a fehérben.
Persze mindenki azt vesz amit kar, csak ez egy releváns összehasonlítása a két kamerának, beltérben kevés fényviszony mellett, a videót nem utómunkáztam, éllességet állítottam saját ízlésem szerint.
Ennek ellenére a gopro felkerül a motor rendszámtábla tartó alá, csinálja csak a felvételt. -
Khaosz55
addikt
Feltöltöttem egy rövid videót. [link] Felhúzott redőnyök utána meg félig leengedett redőnyök mellett. A nap nem süt be.
Ace Pro és Gopro8, nincs rajta zajszűrés utómunkázva, 4K60Fps, alap színprofil. Ace pro-n van még low light stabilizáció amit nem kapcsoltam be akkor nincs judder. Szerintem látszik melyik-melyik kamera.... Ezért érdekes nekem, hogy véleményed szerint a Gopro 7 jobb mint az ace pro. -
-
Olyan kamerát keress, ami nem torzít nagyon, vagy jól kompenzálja a hordótorzítást. Van egy csomó összehasonlító teszt a neten Hero 11-12 és DJI 3-4 között. A DJI ezen a téren jobb, a Gopronak pedig szebb a képe.
Egy jó mobiltelefon nem alkalmas erre? Nekem Samu S23ultra van, ez elég jó képeket csinál. Videóban már nem vagyok annyira elégedett vele (zoom, kamerák különbsége, stb. miatt), de sima beltéri videókhoz nem rossz.
-
Khaosz55
addikt
Szerintem is az lehet, hogy nem elég gyors a kártya. Nekem Samsung pro plus 512-es kártyával tökéletes, viszont a Samsung evo plus már lassú volt neki. Vagy el sem indult a felvétel vagy leállt kb 10 mp után, olyan is volt hogy ment rec de nem pörgött az idő. Egyszerűen lassú volt a kártya. Pedig az evo plus sem lassú.
Max megpróbálhatnád, hogy feldobod a frissítéseket, lehet akkor jobban kezeli, vagy leveszed a felbontást és a fpst. Telefonos appall kell felrakni rá az FW-t lehet segít. -
A kártyádon U3 jelölés van, ami elvileg azt jelenti, hogy ez egy gyors kártya
Viszont csak C10 (Class10) osztályú, ami meg azt jelenti, hogy ez egy régi, lassúcska kártya
Ez eléggé ellentmondásos jelölés, szóval lehet, hogy tényleg nem jó a kártya igényesebb felhasználásra
Mondanám, hogy teszteld le a CrystalDiskMark programmal a valós sebességét, de inkább vegyél egy jobb kártyát.
Javasolt a Sandisk Extreme (vagy az Extreme Pro) kártya, más gyártótól a Samsung EvoPlus (vagy az EvoPro Plus) kártya használata
(Biztosan van más gyártóknak is egyszerre gyors és megbízható kártyája, de én személy szerint csak ennek a két gyártónak a kártyáiban bízok, természetesen mindenki olyan kártyát használ, amilyet szeret
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest