- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #7522 üzenetére
Az Action 4 jó kamera. Ne rontsd el utángyártott akkuval. Egy gyári akku nem nagy tétel, kijön 10 ezerből. 3 akku alap. Ezért van az adventure combo, ahhoz kapsz akkutöltőt, szelfibotot, stb.
Ha az utángyártott akku bedöglik és beleolvad a kamerába, nem fogsz örülni. Főleg ha a nyaralás második napján
. És spóroltál vele 3 korsó sör árát a tengerparton...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Dißnäëß #7520 üzenetére
Eddig én is csak fotóztam, pár hónapja kamerázok. Itt kaptam a tippet a nem túl drága, de egész jó DJI Action 4-re. Akkor is akciós volt, és most is éppen az Hollandiából jön, a hivatalos DJI store-ból és 3 nap alatt ideér. Egy akkuval 1 órát bír ki folyamatos üzemben, én 2 db kínai akkut meg egy kínai gyorstöltőt vettem hozzá Aliexpressről. Én motorozáshoz használom.
A videója jó, a fotói elég gyengék sajnos - arra szerintem teljesen alkalmatlan.
Minden létező tartozék van Aliexpresszről hozzá fillérekért - de két hét mire ide érnek.Csak egy ötlet....
-
Tuninger
addikt
válasz
Dißnäëß #3242 üzenetére
A közvetlen napsütés feszíti a melegedési határokat, az USB-n keresztüli táplálás pedig a vízállóságot rizikózza esetleges esőnél. A streamtől szintén izzik a kamera, szerintem ilyen felvételi hosszakat ebben a felhasználási körülmények között nem tudna hozni stabilan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest