Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Én használtam sós vízben Gopro8-at tok nélkül. Semmi gond nem volt. Ace pro-t is használtam 12 napon keresztül minden nap tok nélkül. Az sem ment tönkre, csak csesztem elmosni édes vízzel és a berakodó só lenyomta a gumi bevonatot. Korábban linkeltem. Ennek ellenére, szerencsére garanciába cserélték!
Most már odafigyelek és mosni fogom.. -
Még mindig nem írtad le, milyen kamera volt ami beázott. Jó lenne tudni, hasznos infó mindenkinek.
Leírtam miket használtam a tengerben. A Gopron kívül mindegyik simán volt a vízben, nem lett semmi bajuk. A kamerák sósvíz állók. Az instán direkt javaslatok is vannak, mit csinálj vele sós fürdés után. Ha rajta van, akkor a gyártó szerint is vízálló nem? A szervizben sztem átvertek, de mivel titkolózol, ez nem fog kiderülni
-
Milyen volt az a kamera?
Amúgy a sós vizet is állják a kamerák, mindegy hogy édes vagy sós, a vízállóság nem ezen múlik. Az a baj, hogy az emberek lusták nyaralás után elmosni és lekezelni a kamerákat és tartozékokat. Beleszárad a só, emiatt megy tönkre minden. Én minden este leöblítettem és letöröltem mindent, kamerákat, szelfibotokat, tokokat, stb. csapvízzel. Egysöridőt kellett rászánni és nem ment tönkre semmi. Itthon pedig objektívvédőket le, takarítás, törölgetés édesvízzel. Még egysöridő elment rá a fotókkal együtt, amiket fent látsz.
4 kamera volt aktív használatban szinte minden nap a nyaralás alatt. Hero 11, Action 4, Ace Pro, X4.
Ha félsz a sós víztől, akkor használd vízálló tokban a kamerát. Biciklin amúgy is javasolt az ütés- és porállósága miatt. Gallyak jönnek szembe, stb.
A GoPronak van különböző méretű csőrögzítője, abból válassz ki egy megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged