Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kircsi28
üzenetére
Már ne haragudj, de nem szabad mindent elhinni, mert egy ostoba jutúber azt írta

Az eladó őszintén leírja: a kamerákat kicsomagolják és aktiválják szállítás előtt, hogy neked már ne kelljen vele bajlódnod. Ez lehet az év üzlete ennyiért.
Használt kamerákat árulnak, amiket refubished-ként vesznek bagóért a DJI-tól. Miért kéne aktiválni? Onnan indul a garancia...
Az év üzlete nem ez. Kérdezd a fentieket, majd ők elmondják
-
nfsu17
veterán
válasz
kircsi28
üzenetére
TELESIN Cycling Motorcycle Clip 360° Super Clamp 1/4" Hole Bracket For GoPro DJI OSMO Action Insta360 Action Camera Accessories
https://www.aliexpress.com/item/1005005972701903.html
9-16mm
22-38mm -
-
-
-
bandigyerek
senior tag
válasz
kircsi28
üzenetére
A baj inkább az, hogy kiadnak egy "új" terméket, és piti hibákkal szúrják ki a szemed, ami az előzőnél nem is volt. Pl.: trombita lensflair. A hármason is volt, de ilyen durván nem. Egyébként én is bringán használom, és nincs vele bajom, azért írtam piti bosszantó hibáknak.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
kircsi28
üzenetére
Engem csak az bosszant, hogy a "parasztvakítás" 4k / 5k / 8k felbontás szinte már a legolcsóbb típusoknak is sajátja, de mégsem tudnak egy sima 1080p-t "mozifilm" minőségben produkálni. Végig teljesen nyitott blende (kicsi mélységélesség), túl közelre beállított fix fókusz, ilyesmire gondolok. Persze, ezeknek a kameráknak tényleg nem ez a rendeltetésük....
Más: a DJI OA4-nél meg egyenesen röhögök azon a "napellenzőnek" csúfolt üres karikán, ami semmiféle becsillanás ellen nem véd (pedig becsillan rendesen a szembe fény), viszont legalább sérülékennyé teszi a frontlencsét. Ez miért kell?!

-
Tuninger
addikt
válasz
kircsi28
üzenetére
Inkább azon megy a hőbörgés, hogy olyan hibákat követnek el folyamatosan a gyártók amik a nem megfelelő tesztelés / budget cutra vezethető vissza.
Az OA5 vignettálási hibája nem volt jelen az OA4-nél és nem képesek javítani. Az OA4 normál profiljának színeivel mindenki elégedett volt, miért kellett az OA5nél elrontani?
A GoPronál a Hero 10-11-12-13 belseje közel ugyanaz, a szenzor minimálisan változott, a processzor maradt, ráadásul 13nm-es gyártási technológián amikor a konkurencia 4nm-en gyártat. Ez egyértelmű fejlesztésre szánt pénz hiánya.
Szóval inkább a tisztelt user hülyének nézése a fájó a hibák és a kommunikáció terén.
Egyébként elképesztő, hogy mire képesek ezek a cuccok. Láttam már FPV videót BMPCC-vel és GoProval is értő kezekben, nem biztos hogy a blackmagic ad annyi pluszt amennyivel nagyobb szopás használni drónon. Kivéve persze kevés fénynél.
Persze én is látom hogy van azért feljebb amit nem lehet megcsinálni GoProval
-
bandigyerek
senior tag
válasz
kircsi28
üzenetére
Recommended microSD Cards Recommended Models:
SanDisk Extreme PRO 32GB U3 A1 V30 microSDHC
Kingston CANVAS Go! Plus 64GB U3 A2 V30 microSDXC
Kingston CANVAS Go! Plus 128GB U3 A2 V30 microSDXC
Kingston CANVAS Go! Plus 256GB U3 A2 V30 microSDXC
Kingston CANVAS Go! Plus 512GB U3 A2 V30 microSDXC
Lexar Professional 1066x 64GB U3 A2 V30 microSDXC
Lexar Professional 1066x 128GB U3 A2 V30 microSDXC
Lexar Professional 1066x 256GB U3 A2 V30 microSDXC
Lexar Professional 1066x 512GB U3 A2 V30 microSDXC
Kingston CANVAS Go! Plus 1TB U3 A2 V30 microSDXC -
-
-
-
Márton
nagyúr
válasz
kircsi28
üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, hogy "bejáratós"..
Viszont dji oldalon nagy betűkkel hirdetik, hogy
"Even in low-temperature conditions get up to 3.6 hours [9] recording time at temperatures as low as -20° C."Szóval valami nem kóser ott, ha úgy van ahogy írod és ennek a fele sincs meg
-
Drótszamár
őstag
válasz
kircsi28
üzenetére
A gyártó szerint 1080p 24 fps + fos bitrate + stabi off +wifi off + bt off + képernyő off. Ekkor tud 4 órát.
Itt egy teszt róla: https://www.youtube.com/watch?v=yh2kJZidOi8
-
-
-
Tuninger
addikt
válasz
kircsi28
üzenetére
Nem csak a video hossz 1-1.5 óra azaz 19 GB? Aminél ő darabolja a videót?
Khaosz: azért azt is vegyük figyelembe hogy 1/1.9” szenzor 27Mp a gopro, 1/1.3” 48Mp a DJI.
A dji 2x2 pixelt átlagol videónál, amiatt tud nagy dinamikát és emiatt nem tud olyan részletes lenni mint a gopro, ahol 1:1-es pixel kiolvasás van.Azért az is fontos ám, hogy a dji elég jól tartja a felbontást, az iso100-ról iso800-ra csak egy picit lágyul a kép, míg a gopronál csak az iso100on 5.3Kban van meg a részlet, amint elmozdul az iso, vége. Kivéve ha kikapcsolod a zajszűrést, akkor szépen tart az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest