Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Az Insta appban midnenféle adatot enged rátenni a videóra, aminek örülök, de mint videó szerkesztő, van jobb is.
Davinci-ben hogyan tudom rátenni az adatokat? MTB-nél többmindent rögzít, amit jó lenne, ha valahogy rá lehetne tenni (sebesség, gyorsulás, pozíció, magasság) -
Dr V
őstag
Mi a jobb megoldás?
Utólag stabilizálni Insta360/Gyroflow-al v kamerára bízni? A cél a nagyobb látószög. -
Dr V
őstag
Ace pro 2-ről mi a vélemény, tapasztalat?
-
Dr V
őstag
Videószerkesztésre milyen programot használtok? Lehetőleg olyan érdekelne, ami a gpu-t is kihasználja.
-
Dr V
őstag
válasz
SeniorTilla #6899 üzenetére
Amazonról van lehetőségem jó áron venni, 160 az 5 combo csomag.
Amúgy jó a 4 is, de több tesztben jobban tetszett az 5 képe, több részletet ad vissza. De amúgy jogos a felvetés. -
Dr V
őstag
Sziasztok!
Dji action 5 a szimpatikus a számomra, de nem tudom, h nem e éri meg várni a vásárlással v várható e a közeljövőben valami újabb kamera bejelentés.
Motorozás, downhill lenne a kamera fő célja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest