- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hibavissza #6191 üzenetére
Ebben a videóban szépen benne van minden, ami miatt én nem szeretem az instát.
-
válasz
hibavissza #6155 üzenetére
Lesz nagy kiabálás a DJI miatt, ha tényleg így van ahogy mondod.
Amúgy a GoPronál nem a gyártás meg ilyenek miatt van a gond, hanem a gondolkodásukban. Ezt itt EU sz*rabbik oldalán nem érthetjük meg lehet, de talán mégis.
Asszem Ámerikában teljesen ismeretlen fogalom a lobbi (csak Kínában van, ők találták fel nem?), akár állami, akár vállalkozói oldalról... lefordítom: goprot nem nyomja usaállama, áááá, nem
-
Tuninger
addikt
válasz
hibavissza #6153 üzenetére
Nem is a gyártás kiszervezése a gond hanem a fejlesztés és az innováció hiánya. Pedig linkeltem korabban ide a tervezetet 2023-bol 2024Q3-ra tervezve az 1”-os szenzoros 8K 155 fokos goproról. Az Max 2vel is túl régen csúsznak, ha a DJi is kijön egy 360-as kamerával, ami ráadásul jó, akkor a gopronak tényleg harangoztak
-
Csandi
őstag
válasz
hibavissza #6151 üzenetére
DJI is kínai nem?
-
Tuninger
addikt
válasz
hibavissza #6142 üzenetére
A jó isten fizesse meg, lejött! Óriási thx.
Sajnos nekiestem már fogóval, így sikerült megkarcolni a szélét annyira hogy már ne tudjam visszaküldeni. Szerencsére ez most nem probléma, tetszik a cucc. Ja, fogóval nem tudtam levenni, meg nem is mertem jobban szorítani a sérülés után
Egy villámteszt alapján úgy tűnik a pulzálást nem az optika védő okozza ami azért jó, mert lehet javítani firmwareből. Szerencsére már más is jelezte a hivatalos fórumon.
Felraktam az új firmwaret a magas bitrattel, egyelőre nem sikerült kimutatnom semilyen formában a különbséget hogy jobb lenne a 1.5x-2x bitrate.
Az utólagos stabi horizont lockja sem lett javítva, ezt még nem jeleztem DJInál. -
Tuninger
addikt
válasz
hibavissza #5937 üzenetére
át fogom küldeni, még korrekciós LUT-ot is kapsz
De először meg kellene rendelni. Várom hogy Alza/EMAG-nál megjelenjen, ott 30 nap a visszaküldés, de egyelőre csak előrendelési lehetőséget látok.
-
válasz
hibavissza #5933 üzenetére
A drónon a Hero11 viszi a pálmát nekem. Mellette még az Action 2.
Többiek elvéreztek. Insta AceProban hatalmasat csalódtam. Az X4-el még csinálok egy próbát. Bár az FPV-zés nekem nem a 360 fokos felvételekről szól, lehet, hogy beleszeretek egyszer
-
válasz
hibavissza #5929 üzenetére
nem mozog sokat a kamera - lehet, hogy itt van a kutya elásva.
Tökéletes fényviszonyoknál is elmossa a részleteket a képen az Action 4, ha drónon van. Főleg a széleken
-
Csandi
őstag
válasz
hibavissza #5929 üzenetére
Én csak motoros videókban néztem még Action 4 meg GP12 teszteket meg "motovloggerek"-nél melyik hogyan teljesít, és azokban nekem összességében, sok videóst megnézve, az Action 4 jött be jobban. Nyilván ízlés kérdése is, + én szívesen színeznék utólag.
Ha az Action5 annál bármennyivel is jobb, akkor már jó vétel nekem.
Idén végül nem vettem, mert először új motort szeretnék és inkább arra pakolom félre a pénzeket, de jövő tavaszra az megvan és akkor egy Action 5-re benevezek szívesen. -
Tuninger
addikt
válasz
hibavissza #5646 üzenetére
Általában az SD error nem jelenti a kártya halálát, tisztítás után jó tud lenni. Ha nem akkor viszont tényleg járhat életútja végén, de lehet más gépben még hónapokig hiba nélkül teljesít. Nekem egy 32-es és egy 64-es halt így meg.
sandisk a gopro kedvence, de a samu is jó lesz.
a gopro labs firmware már itt is volt, bár az új kamerákhoz képest azért csökkentett funkcionalitással. A Hero 12-re már komplett scripteket lehet írni -
Tuninger
addikt
válasz
hibavissza #5638 üzenetére
Alkohollal és fülpálcikával az microSD kártya érintkezőit zsírtalanítsd és jó lesz.
szerk: ha meg épp nyaralsz és nincs alkohol akkor csak simán próbált meg minél alaposabban megtörölgetni a csatlakozókat
-
Khaosz55
addikt
válasz
hibavissza #4876 üzenetére
Elején a videókat 24 FPS-re csináltam, aztán 30 és végül 60-ra mondtam, hogy ez tetszik. Nem mozifilmet forgatok
és nekem a kisimult juddermentes videó tetszik, ahol folyik a kép.
-
Khaosz55
addikt
válasz
hibavissza #4873 üzenetére
Motion blurr nekem nem tetszik, de majd legközelebb ha szerkesztek kipróbálom davinchiben. Juddert rühellem ezért rögzítek 60Hz-en. 24FPS kadenciahelyes lejátszásnál a hegyvidékes részen rendesen judderol a hegy. A ND filter meg főleg nem tetszik, néztem motor videóknál az aszfalt részleteit összemossa. Nekem az az érzésem vele, hogy elveszti a kép részletességét, ez engem zavar, főleg amikor projektoron 122"-on nézem vissza a videókat.
-
Khaosz55
addikt
válasz
hibavissza #4870 üzenetére
Én ezért tértám át 60FP-re. Nincs judder, és a rögzített videó is jobban tetszik mint 24-en vagy 30-on. Ízlés kérdése...
-
válasz
hibavissza #4852 üzenetére
Megnéztem egy-két timelapse-t ami DJI Air 2s drónnal készült. 25 fps-ben rögzít a gép, és itt nem tapasztalom azt a darabosságot, mint a hero 11 felvételeiben, pedig az fps ugyanaz.
A 120Hz-es LG TV-n nézve a gopro 25 fps-es felvételei sem darabosak. Néztem a 60/70Hz-es monitoromon, ott a gopro darabos. Néztem a 240 Hz-es laptop kijelzőmön, ott is darabos. A TV-n meg nem
-
válasz
Most néztem, hogy a hero11-en az antiflickerrel lehet beállítani a pal vagy ntsc framerate értékeket. Ezt eddig nem tudtam, simán 50hz-re volt állítva, ezért nem volt 30/60, stb fps lehetőség. Most már átállítottam, ki fogom próbálni így is 30fps-sel a timelapse-t. 60-ra át lehet állítani valahogy?
-
zsoca29
tag
válasz
Gyorsított felvételt 30fps-ben veszi fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Zyxel NAS326
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest