Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
kk831228
üzenetére
Ja úgy ahogyan mondod. Shit happens. Gyakran töröltem a gumit az ajtón és a ház azon felületét amin tömít, mégis bejutott a víz. Oda is kerülhetett bármi szennyeződés amit nem vettem észre. Ez lenne a user error amit itt említett valaki. Lehet gyártási hiba is. A hatos többször volt vízben. Annak semmi baja. Garanciában cserélik a hetest. Belefér nekik abba a kalap pénzbe amit kérnek egy ilyenért. Kap egy tokot azért.
A gimbal verő stabilizátorhoz annyit, hogy nem teljesen az szerintem. Remegést tényleg szuperül csökkenti, sőt már a hatos is. Viszont a horizontot azt nem tartja. Akinek ez fontos, az ezt vegye figyelembe. Nálam bringával, ahol előre-hátra dőlök ott sokat javít a gimbal amikor mellkas hevederen van. Lehet ezt már írtam korábban. Illetve vízszintes irányú pásztázásnál ez is berángat mint az elődje. Ennek ellenére nagyon jó kamerák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest