- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Ezért nem estét írtam, hanem kevés fény esetén. A szenzor a képalkotás lelke, tegyük fel hogy ezeken a lencsék megegyeznek (pedig nem), vagy minimális eltérés van. Az ideális az 1 colos szenzor lenne és egy fényerős obi, de akkor meg napsütésben mindenképp kéne rá szűrő (napszemüveg) mert kiégnek a fényes részek, pl. felhők.
Hero 8-ban mint mondtam, csak egy negyed kisujjkörömnyi szenzor van, arra nem lehet normális képet vetíteni főleg 4k-ban, azzal bármit csinálsz csak maszatol. 11-től növelték a méretét, gondolom ott van (10>11) javulás a képeken a sötét részek tekintetében.Tuninger: éreztem hogy turpisság van abban a tesztben, azért bátorkodtam úgy kezdeni hogy "ez csak egy vélemény", úgy is sejtettem hogy merre húz a szíve hogy végig sem néztem.

A szenzorra nem azt írtam csak azon múlik minden, hanem hogy egy "nagyon fontos tényező". Három (ami már négy) alap fényező kell egy jó fotóhoz és az egyik a cmos. Amúgy egy fényképezőnél a lencse talán még fontosabb, de mivel az itt fix és ha maradunk a lenti három példánál, akkor tegyük fel hogy közel azonosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest