Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy kis rage/vent a Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultráról...

    Ismerősömmel beszéltük, hogy hát Garmin órát akarna, merthogy van ismerősének és tök jó meg minden. Hogy pulzust mér, véroxigént stb (küldött printscreeneket, tényleg minden adat szépen ott van, pár perces felosztásban). Mondom neki azt mér az enyém is, van benne "24h monitoring" ezekre...
    Aha a nagy ló.... Az előző (Sima 2019-es TicWatch) is problémás volt a méréseket tekintve, de azt betudtam annak, hogy még viszonylag új dolgok, vagy szoftveresen nem jó valami, ilyesmi.
    Most, hogy előjött a téma megnézegettem, hogy milyen értékeim vannak, ha már úgy is rajtam van az óra egész nap. Ahhoz képest:

    Szóval úgy, hogy egész nap rajtam van (jó szorosan, 2. luk), például pulzust tegnap éjjel meg ma hajnalban mért, előtte-utána semmit, vo2-t kb 2x 3 óra alatt, tegnap 24 óra alatt 1x, stressz szintet pedig legutoljára 17.-én, azóta semmit. Ezt hívják "24h monitoringnak"????

    Nem beszélve az iszonyatosan pontatlan GPS-ről... Sima "Outdoor Walk" nevezetű módban beközöl olyan értékeket, hogy én 24km/h-val mentem egy szakaszon... Aha versenyfutó vagyok.. ja nem.

    Ha tényleg ez van (és már megjelenés óta kb megvan az óra, és visszafele menve az adatokban kb ez az általános tendencia, vannak napok amikor semmilyen adat nincs...), akkor komolyan mondom soha többé nem fogok ilyen órát venni. Amibe ez kerül már kb megvan egy Garmin is..........

    Rage off, remélem ez még elmegy a topicba :)

    TL;DR: Ne vegyetek TicWach órát...

    [ Szerkesztve ]

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák