Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teagol
aktív tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Talán 3x vettem eddig feljebb a fényerőt.
Ha nem beszéltek róla, nekem fel sem tűnik.Én tényleg nagyon elégedetten használom. Nem játszom, filmet is csak nagyon ritkán nézek rajta. Szerelő vagyok, erről megy a bankkártyás fizetés ( mármint pos terminálként) és fut rajta az elektronikus munkalap is, soha nem tapasztaltam, hogy sötét lett volna munkavégzés közben.
Ezen nézem a híreket, ha kell a bérletet, este ezen olvasok. Szóval használva van mindenre, ezen élem az életem. Számomra tökéletes. Jó, egy picivel lehetne vékonyabb.
-
ddsteel
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Kb augusztus óta használom a 9a-t és nagyon szeretem. Akksi 100% (nyilván) és 80%ig töltöm csak (tudom, tudom, megosztó a dolog), nem fáj, nagy az akksija. Ha egy picit kisebb lenne, mondjuk mint az S24esem volt, akkor 100%os lenne, így mondjuk csak 98%
Viszont ez ugye a jó akksi ára, az S24nek a gyalázatos akksiidő és melegedés miatt kellett mennie (pedig az S22esnél még az is jobb volt). Nekem nagyon bejön a 9a, nekem nincs szükségem a nem a-s vonalra, bőven elég nekem ez is. Filléres fekete alis tokban használom hidrogél fóliával (karcok ellen véd, ejteni nem szoktam, a tok nem szedi fel a fóliát), az USB luk dugózva van újkora óta, sosem használtam, wireless töltöm, Android autó is wireless és a MacMinimmel a kapcsolat is. -
ddsteel
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Szia. Igen, van arcfelismerés. Napon, melegben használva éreztem melegedést, normál körülmények közt max vezeték nélküli töltés esetén. Igen, van olyan, hogy beesik a fényerő, zavar is. De muszáj vagyok automatán használni nyilván, mert ki akarja állítgatni mindig. Hidrogél fólia van rajta, ha sötét van a környezetében, van, hogy feljebb kell tennem a fényerőt, hogy lássak valamit, világosban sosincs gond. Szóval ez a fényerő beesés van, de én együtt tudok vele élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest