Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
senior tag
Szia:
1. én is használom az auto repülő módot, én a Macrodroid programot használom erre, nem tudom, a rendszer tudja-e.
2. Most kipróbáltam és úgy tűnik, tölti. (legalábbis tök kikapcsolt állapotban megjelent, hogy hány %on áll az akku és pulzált. Gondolom, tölti.)
3. Rendszeresen használom, a képernyőzár bal alsó sarkába tettem a vaku bekapcsolóját nem kell feloldani hozzá a telót. -
ddsteel
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Kb augusztus óta használom a 9a-t és nagyon szeretem. Akksi 100% (nyilván) és 80%ig töltöm csak (tudom, tudom, megosztó a dolog), nem fáj, nagy az akksija. Ha egy picit kisebb lenne, mondjuk mint az S24esem volt, akkor 100%os lenne, így mondjuk csak 98%
Viszont ez ugye a jó akksi ára, az S24nek a gyalázatos akksiidő és melegedés miatt kellett mennie (pedig az S22esnél még az is jobb volt). Nekem nagyon bejön a 9a, nekem nincs szükségem a nem a-s vonalra, bőven elég nekem ez is. Filléres fekete alis tokban használom hidrogél fóliával (karcok ellen véd, ejteni nem szoktam, a tok nem szedi fel a fóliát), az USB luk dugózva van újkora óta, sosem használtam, wireless töltöm, Android autó is wireless és a MacMinimmel a kapcsolat is. -
ddsteel
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Szia. Igen, van arcfelismerés. Napon, melegben használva éreztem melegedést, normál körülmények közt max vezeték nélküli töltés esetén. Igen, van olyan, hogy beesik a fényerő, zavar is. De muszáj vagyok automatán használni nyilván, mert ki akarja állítgatni mindig. Hidrogél fólia van rajta, ha sötét van a környezetében, van, hogy feljebb kell tennem a fényerőt, hogy lássak valamit, világosban sosincs gond. Szóval ez a fényerő beesés van, de én együtt tudok vele élni.
-
ddsteel
senior tag
válasz
Superhun
üzenetére
Hali, ahogy a sima Pixel topikban olvasom, tökmindegy hol veszed a telót, csak EU-s változat legyen. A bekapcsolástól (aktiválástól) indul a 2 év gari, ami csekkolható weboldalon [link]. Én a cool mobilnál vetttem, a lehető legolcsóbb helyen (árukereső szerint) és csekkoltam, él rá a 2 év gari. Ha baj van és garizatni kell állítólag bejelentés után jön érte a futár és viszik Lengyelországba. Arró nincs infóm, a futárt ki fizeti, de írták mások, hogy gördülékeny a gariztatás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- OnePlus 15 - van plusz energia
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest