Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Abszolút egyetértek! Nekem iPhone 11 van és igazából még el tudok lenni vele egy ideig, meg is kapja idén az új iOS-t. Viszont vagy most cserélek telefont vagy akkut kell benne cserélnem sürgősen a nyárra, mert az már érezhetően nagyon gatya benne (74%-os). Ami még nyomás alatt tart, az az idióta vámháború, hülye érzés hogy igazából új készülék fele terelnek ezzel is... Emiatt agyalok már Pixel 9a-n jelenleg, vagy ha később olcsóbb lesz, akkor a Pixel 9. De hát a vámemelés ha eljön, akkor félek nagyon drágulni fognak ezek a telók is. De közben meg az lenne a józan, hogy használom tovább a jelenlegi telóm új akkuval, mert egyébként teljesen elég még.
-
-
mhydas99
őstag
Lattam YT videokat ahol abszolut minosegi es esztetikai igrasnak neveztek a 9a lapos iPhoneszeru keretet a 8a-val szemben.
Hat fogtam kezben mindkettot.
Barki barmit mond, a 8a komfortosabb, jobb a fogasa mert a hatlap kicsit ivelten jon a keret fele, megkonnyitve a fogast.
A 9a meg csakugy mint a Samsung S24/25, iPhoneok fogasban rosszabbak erezhetoen... -
Bzs77
tag
Igen egy lekerekített oldalú telót sokkal kényelmesebb fogni ha nagyobb akkor is. Van egy 1 gen iphone se-m amiről azt hittem milyen tuti lesz használni. Nem így volt hiába nagyon kicsi ,az élei miatt kényemetlen volt tokban is. Zsebben meg azért ,mert nem éreztem,hogy ott van,állandóan tapogattam a megvan-e.😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbáld ki és nem fogsz csalódni