Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Betáblázta magát az Oppo
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Kb augusztus óta használom a 9a-t és nagyon szeretem. Akksi 100% (nyilván) és 80%ig töltöm csak (tudom, tudom, megosztó a dolog), nem fáj, nagy az akksija. Ha egy picit kisebb lenne, mondjuk mint az S24esem volt, akkor 100%os lenne, így mondjuk csak 98%
Viszont ez ugye a jó akksi ára, az S24nek a gyalázatos akksiidő és melegedés miatt kellett mennie (pedig az S22esnél még az is jobb volt). Nekem nagyon bejön a 9a, nekem nincs szükségem a nem a-s vonalra, bőven elég nekem ez is. Filléres fekete alis tokban használom hidrogél fóliával (karcok ellen véd, ejteni nem szoktam, a tok nem szedi fel a fóliát), az USB luk dugózva van újkora óta, sosem használtam, wireless töltöm, Android autó is wireless és a MacMinimmel a kapcsolat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont ez ugye a jó akksi ára, az S24nek a gyalázatos akksiidő és melegedés miatt kellett mennie (pedig az S22esnél még az is jobb volt). Nekem nagyon bejön a 9a, nekem nincs szükségem a nem a-s vonalra, bőven elég nekem ez is. Filléres fekete alis tokban használom hidrogél fóliával (karcok ellen véd, ejteni nem szoktam, a tok nem szedi fel a fóliát), az USB luk dugózva van újkora óta, sosem használtam, wireless töltöm, Android autó is wireless és a MacMinimmel a kapcsolat is.