Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
manokaki
üzenetére
Az Pixel launcherben az alkalmazáslista végén ott a privát terület, benne az Ingress appal.
Nova Launcherben viszont nem jelenik meg. Se az alkalmazáslista végén, se máshol. És nem is találok a Nova beállításai közt lehetőséget a privát tér elérésére. Esetleg valami biztonsági megoldás, hogy külsős app ne férjen a felhasználó privát adataihoz? 🤔 Hol és mit kellene beállítanim, hogy Nova alól is elérjem a privát területen lévő Ingress appot?
-
Böcce
csendes tag
válasz
manokaki
üzenetére
Az elobb voltam a nagy alza boltban es nem foglalkoztak vele, milyen allapotban van a leadott telo. En egy regebbi Xiaomi-t (redmi note 6 pro) adtam es amikor kerdeztem az eladot, hogy bekapocsoljuk-e, azt mondta felesleges, mert megy az kukaba. Szoval eleg lazan kezeltek nekem.
Mivel szemelyesen vettem, ezert egybol le is vontak a 60000-t es annyival olcsobban kaptam egy 256-os verziot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest