- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny R.
csendes tag
Mozgásérzékelős beltéri lámpa létezik amit lehet állítani google home v mi home-ból? Lépcsőre és folyosóra szeretnék ilyesmit. Ami most van az a falon át szobákból is érzékeli a mozgást, viszont a lépcsőn feljövő embert valahogy csak bizonyos táv után. Ráadásul a fényérzékelője sem a legjobb.
-
Johnny R.
csendes tag
kGSKErrorDomain hiba 83902- vel mit lehet csinálni? Google segéd beállításánál dobja fel és nem ir semmit, hogy hogy tudnám megoldani, mit kéne csinálni stb. Kicsit bosszantó. Le lehet okézni. Hiba OK! Óriási! Fejlesztőnek nagy pacsi.
-
Johnny R.
csendes tag
Sziasztok!
Okosotthon kezdőszettel próbálkozom. Vettem egy xiaomi mi smart clock-t egy Xiaomi Mi smart led Bulb essential 9w-os okos izzót és van egy chromecast 4k-m Mindegyiket tudom külön-külön vagy a google homeból vagy a mi homeból vezérelni. Viszont a xiaomi termékeket képtelen vagyok bevinni a google homeba és a google assistant is csak vagy a chromcastból tudja magát vezérelni vagy a mi smart clock-on keresztül tudom önmagát vezérelni. Ezek miért nem képesek egymással kommunikálni?
Elvileg azért vettem mert hogy hang alapján tudnám a smart clockon keresztül irányítani a chromecastot vagy az okos-izzót is. elvileg lehetne. De folyamatosan azt írja hogy nem található eszköz a mi fiókban. Pedig kéne ott lennie kettőnek is. Hol tudnék magyar nyelvű segítséget kérni ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali játékos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest