- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Nincs ilyen, nem létezik központ. A felhő a központ, az eszközök meg csak eszközök, kommunikátorok a felhővel. A GH működéséhez még csak hub vagy mini, vagy bármi sem kell. Én használok tuyás eszközt, natívan a GH-al, illetve HomeAsstantal is (hass.io-n keresztül), igaz nem rég óta, de nálam még ilyen nem volt. Én modjuk azt csinálnám, ha semmi más nem használ, hogy leszdedném a tuya inegrációt, majd újraraknám. Lehet, hogy egy szimpla auth probléma az egész.
-
z67
őstag
Én is vendéghálóra tettem pl. a Gree klímákat, meg ilyen-olyan Sonoff stb. kínai olcsó cuccokat, lehet tényleg üldözési mánia, mert hol a határ egy TP-Link okoskonnektor, meg egy Broadlink eszköz között, de én nyugodtabb vagyok. Philips Hue pl. rendes hálón van.
Egy időben külön routeren voltak, most ugyanazon router vendéghálózatán.
Aztán vagy egy külön routerem, valódi vedéghálózatnak, kiadható jelszóval, az fizikailag is független az otthoni hálózattól.
Sőt, az egyik NAS-on kivülről el sem érhető.
Ki mitől nyugodtabb.
-
joocek
aktív tag
A darálós géppel azért elég nagy gond ha nincs szerviz hálózat! 2 évente nagy karbantartás ajánlott! mert a Kávé meg eszi a tömítéseket....
Amúgy aminnyi az okosítás meg vagy okos kapszulás gép.(plusz etetés) Simán +10-20 ezer és egy darálos helyette! nekem max 3 perc és kész a friss KÁVÉ
MaCS_70 Viszont az tart életben!!!
-
guczy
csendes tag
Szia, maga az app tud mindent amit a tv, mert a telón megjelenik az exact távirányító, viszont haogy mondták hangparanccsal csak a ki-be kapcs működik. Viszont a telefon főképernyőjére lehet gombokat hozzárendelni a távirányító egyes gombjaihoz, az elég hasznos. És ahogy más is mondta a klímán hőmérsékletet lehet állítani hangparanccsal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest