- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
nemethsza #1047 üzenetére
Töröltem mindet, de a gh-ba "beragadt". Mindegy, lehet másik emailcímmel regisztrálom és letesztelem ott mi lesz. Egyébként rákerewstem és sok helyen olvasom hogy jártak így.
Valamiért a névhez párosítja, illetve acc-hoz. Törölve minden szoba, minden otthon, minden társítás de az ért ott van minden eszköz amit eddig felvettem
Annyira nem érdekel azért mert nem használom csak tesztelem, de így marad is tesztfázisbanAz sem tetszik hogy az összes fényt berakja pl egygyűjtőbe és felül ott van, pedig nem akarom egyben kezelni, azt sem tudtam törölni.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
nemethsza #1037 üzenetére
Mert ott már van egy kiépített kamera rendszer, így nekem teljesen más elrendezés lesz. Egyesével átállítgatni mindent, nekem sokkal nagyobb macera, mind elölről kezdeni az egészet. Plussz jelenleg egy nagyon kicsi kertem van (3 kamera elég) , az új házban meg a kert 120 méter hosszú, tagolt és L alakú. Meg szanaszét van 15 melléképület (garázs, műhelyek, raktárak, üvegház, madárház, tyúkól) , ráadásul nem egymás mellett. A ház belső elrendezése is teljesen más, szóval ami eddig pl a nappaliban volt, az lehet, hogy az étkezőbe vagy a konyhába kerül.
A geofence funkció sem működik normálisan, ha nem adok meg új címet. Cím módosításra meg nem találtam lehetőséget, csak új cím hozzáadására.Szerk. : közben meglett a cím módosítása. Lehet, hogy először majd ezt próbálom meg, aztán meglátjuk, hogy mennyire fog működni. Először ugye normális netet kell varázsolnom végig a kerten.
-
icemad
nagyúr
válasz
nemethsza #904 üzenetére
Csak egy egyszerűbb példa : beállítottam egy rutint, hogy, ha a kinti mozgásérzékelő kapcsol, akkor a bejárati ajtó előtt a lámpa kapcsoljon fel. Beállítottam, kimentem, teszteltem, működik. Na akkor jöjjön a következő, pl bent valamelyik lámpa kapcsolgatása, vagy bármi más. Hoppá, rutinok sehol.
Ilyen esetben idegesítő lehet.
Persze egy random középkategóriás angol nyelvre állított androidos telefonnal nincs ilyen probléma, szóval meglehet oldani. Csak na... -
djzolee91
tag
válasz
nemethsza #861 üzenetére
Azért okosizzóra gondoltam, mert a lámpatest (asztali és álló) már megvan hozzá, de azoknak nincs okos kapcsolójuk.
Szeretném tudni az egészet a Google Home és a Samsung Smart Things alkalmazásokból egy helyről tudni vezérelni, az alkalmazásokon belül rutinokat beállítani hozzájuk.
-
st6969
őstag
válasz
nemethsza #653 üzenetére
Update:
Sem a régiót, sem a telefon nyelvét nem kell átállítani
Bár látszólag nincs rutinok menü, de ha belemegyünk a segéd beállításaiba, felül lesz egy keresősáv. Oda elkezdem begépelni, hogy rut..., és már meg is jelenik, használható
(a főoldalon továbbra sem fogja hozni, de ugyanígy bármikor hozzáférhető, gyakorlatilag egy rejtett menü) -
st6969
őstag
válasz
nemethsza #653 üzenetére
Köszi, valóban, angol nyelvre állítva megjelent a rutin, létre is hoztam egy világítás felkapcsolást. Elvileg megy is, mivel kiadva az utasítást, kiírja, hogy "Done", de érdekes módon, szövegesen nem erősíti meg. Tegnap mindent kommentált, lehet, valami beállítás segít.
Nyelvet visszaállítva, a rutin megmarad (bár nem látszik), és működik is#654 Moby
"nekem lezárt képernyővel is megy minden funkció (valszeg az alwayson kijelző miatt)"Az én telefonom is tud always on-t, használom is. Életre is kel a Google segéd zárt képernyőnél is, sok dolgot meg is csinál (infókat kérhetek, zenét kérhetek, stb.), de okosotthon irányítást megtagad. Megérti, mit szeretnék, meg is válaszolja, hogy végrehajtja, de ilyen típusú utasításhoz előbb fel kell oldanom a kijelzőt.
Neked okosotthon vezérlést is megcsinálja zárt képernyőnél (pl. villany felkapcsolása) rutin nélkül? -
Kroni1
veterán
válasz
nemethsza #524 üzenetére
Szerintem semmit, ez ilyen sajnos, nem teljeskörű a támogatás. IFTTT regisztrációt ha csinálsz, ott tudsz létrehozni 3db ingyenes applet-et, amivel be tudod állítani a redőnyhöz a hangvezérlést, sajnos ha 3-nál több dolgot akarsz ifttt-n applet-el összekötni akkor már fizetős. Nekem a redőny le-fel és az úszókapu van felvéve, mert szerncsére az egy gombbal működik be és ki irányba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest