- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aha, a vendégháló lényege, hogy CSAK az internetet éri el aki rajta van, a többi eszközt nem a belső hálózaton.
Szóval ha te pl telefonról benyomod a klímát, hogy hűtsön, akkor muszáj a jelnek az Interneten keresztül mennie, mert lokálisan nem tudja elérni az eszközt.
Én ezt nagyobb biztonsági kockázatnak vélemPont hogy fordítva szokták tűzfalazni az IoT eszközök hálózatát, hogy mindent elérjen, kivéve kifele ne tudjon forgalmazni.
-
Tomy27
tag
-
Kroni1
veterán
-
Neck
veterán
Köszönöm a tippet. Megnéztem, de igazából ő is a "harmadik fél" kategóriába esik az app miatt, app nélkül úgy látom nem üzemel.
Szerintem elmegyek abba az irányba, hogy veszek egy Philips Hue vagy Ikea TRÅDFRI bridge-et, és Zigbee-vel kapcsolgatom az izzókat, az a legbiztonságosabb módja. -
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Tipp.
Én a retro rádióval küzdöttem.
A lényeg, hogy tanul a Home.
Minnél többször találjátok meg, annál inkább rájön, hogy mit szeretnél.
Nézd meg, hogy a TuneIn alatt pontosan milyen név alatt szerepel. És próbáld meg művi angolossággal mondani neki, hogy
Ok Google, play Best FM Budapest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest