- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethsza
tag
Akkor nem értem
Pl: egy egy offline tuya eszközöd (tuyát csatoltad gh-hoz)
ha a tuyát leválasztod gh-ról, majd a tuyából törlöd az offline eszközt, és újracsatolod a gj-hoz, ott a gh-ban a tuyából már törölt eszköz tuyás integrációval?
Esetleg az újracsatolás előtt egy cache törlés a tuya appban? -
-
nemethsza
tag
Sziasztok,
változott valami? :-(
Eddig megadott parancsszóra elindult a rutin, ami a "Play the radio"-val (What radio station would you like to play? - beírva: Kossuth) szépen elkezdte lejátszani a Kossuth adását, néhány napja viszont - semmi nem változott nálam - azt mondja, hogy nem tudja lejátszani
Ötlet? -
nemethsza
tag
válasz
djzolee91 #864 üzenetére
Okos izzóról fogalmam sincs, nem használok, ledszalagnál minél több led/m, annál homogénebb a fény. Inkább az a kérdés, hogy dekorfénynek akarod vagy annál erősebb fény kell. A teljesítmény adott w/m, ahhoz kell majd kb. 20% ráhagyással táp. A vezérlő meg választható, dönteni kell, hogy fehér, rgb, rgbw vagy akármi.
-
nemethsza
tag
válasz
djzolee91 #862 üzenetére
Ok.
Ha az izzó okos, a kapcsoló buta, akkor a normál billenőkapcsolóval lesz “szívás”. Vki - akár reflexből, akár vendég - lekapcsolja, és nem működik, mert nincs áram. Ezért célszerűbb a kapcsolót okosítani, akár mögé rakott relével, akár kapcsolócserével.
Asztali lámpánál még nem annyira zavaró, ott “eldugod” a kapcsolót (mintha fixre lenne bekötve), és megy az app vagy hangvezérlés. -
nemethsza
tag
válasz
djzolee91 #860 üzenetére
Először kicsit pontosítsd, mit szeretnél.
Ha “megállsz” ennél, akkor válassz vmi tuya kompatibilis kamerát, szalagot/tápot, hozzá tuyás vezérlőt, és kameraképet látod távolról telón, szalagot tudod vezérelni, és ezt részben hanggal is.
Az okosizzó előbb-utóbb a legtöbb embernél “kevés/nyűgös” lesz, lehet, ökölszabályként ne az izzó, hanem a kapcsoló legyen okos. -
nemethsza
tag
válasz
captainnemo #858 üzenetére
Igen
-
nemethsza
tag
válasz
Zooliegsm #722 üzenetére
Ehhez minek beszélni?
Amit elfelejtették lekapcsolni, appnól lekapcsolod bárhonnan.
A legkondi, kapu location alapján működhet, ha az bármi miatt nem, ott a telód, nyomkodd.
Értem a kameraképet, meg hogy mondod, nálam a hang sokszor jobban zavar. Akkor meg úgyis nyomkodok.
De, persze,, te tudod. -
nemethsza
tag
válasz
Zooliegsm #716 üzenetére
Aha.
Én is iphone-nal használom. Feltettem, nyelv, régió átállít, beállítottam a rutinokat, amiket gondoltam, (ha zavar az angol) visszaállít, és a rutinok mennek.
Az meg tökre nem zavatlr engem, hogy amikor nem akarom a rutinokat szerkeszteni, akkor nem látom őket.
Mondjuk én nem napi szinten bizdergálom.
32 cucc lóg rajta, mennek. -
nemethsza
tag
Sziasztok,
használ valaki tuyás eszközöket GH-mal? Meghülyült a rendszerem, és mielőtt széttúrnám, hátha központi a probléma.
Néhány cucc offline a GH-ban, miközben saját app-ban nem az.
Vmi ötlet? -
nemethsza
tag
Sziasztok,
vettem egy Broadlink rm4 prot, rátanítottam a redőny távirányítóját (3 gomb= fel, le, stop). Applikációban működik is, Broadlink acc-ot hozzáadtam a Google Home-hoz, látja is a shutternek elnevezett “távirányítót”, de de a GH appból, se hanggal nem lehet vezérelni. Mit ronthattam el? -
nemethsza
tag
Sziasztok,
nappaliban van egy speaker, most betettem egyet a hálóba is. bedug, app megnyit, hozzáad, eszköz megjelenik, szobához rendel.
Amikor megszólítom, azt mondta: nem fejeztem be a setupot, töltsem le az alkalmazást....
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest