Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GLI
csendes tag
-
GLI
csendes tag
válasz
Balazs66
üzenetére
A válasz nem beállítható. Nekem a jó éjszakát -ra válaszol, lekapcsolja a tv/lámpa, a jóreggelt-re visszaköszön és a rutinba beállitott dolgokat teszi: időjárás/ teendök felolvasása+lámpa+tv bekapcsolás. A megszólítás kizárólag a képernyőn látható. ráadásul 3 pici pont a sarokban.
-
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Leírtam az alkalmas eszközt ami mindent tud amit szeretnél és úgy ahogy szeretnéd.
Dolgoztam négy stúdióba, tudom hogy szólnak a stúdió monitorok, de fel nem fogatom hogy egy altató zajnak miért kell stúdió minőségben szólni.
A kérdés egyébként is igen távol áll az Egyéb hardverekGoogle Home/Nest eszköztől. -
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Fentebb írtam:nekem nest hub 2nd gen van. Érintő képernyő+brutál sztereó hang,
Tud lejátszani relaxing sound , tud vihar, esö bármi,nem kell se mobil se tablet, saját képernyőről indítható. beállított ideig megy , vagy elalvásig.Van benne radaros alvás szenzor, tudja mikor alszol. -
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Azért írtam hogy kell mellé egy bluetooth hangszóró,, Nekem Google nest hub 2 van, az bárhonnét lejátszik minden zenét/zajt, telefon sem kell hozzá. De kizárólag kifogástalan angol nyelven hang parancsokkal vezérelhető.
-
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Nem kell ehhez semmi okosotthon eszköz, telefonra van program ami tud fehér/barna zaj/eső/villámlás/béka brekegés, és ezek keverhetők is.és időzíthető. Elég a telefon maximum egy BT hangszóró ha hangosabb kell.
-
GLI
csendes tag
válasz
Boonen007
üzenetére
Az eszköz külső hangszóróként jelenik meg az eszközök között, ezért kifele nem küld semmit. De lejátszik mindent hálózaton vagy BT eszközként mobilra csatlakozva.
Hang utasításra online rádiót is lehet vele hallgatni, valamint youtube zenét/filmet.
Netflix is megy rajta. -
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest