- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
nemethsza #1047 üzenetére
Töröltem mindet, de a gh-ba "beragadt". Mindegy, lehet másik emailcímmel regisztrálom és letesztelem ott mi lesz. Egyébként rákerewstem és sok helyen olvasom hogy jártak így.
Valamiért a névhez párosítja, illetve acc-hoz. Törölve minden szoba, minden otthon, minden társítás de az ért ott van minden eszköz amit eddig felvettem
Annyira nem érdekel azért mert nem használom csak tesztelem, de így marad is tesztfázisbanAz sem tetszik hogy az összes fényt berakja pl egygyűjtőbe és felül ott van, pedig nem akarom egyben kezelni, azt sem tudtam törölni.
-
-
mexel
veterán
Sziasztok. Ismerkedem ezzel a Home alkalmazással, de nekem valami nagyon nem kerek és igen macerásnak is tűnik.
Az első kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom az "Önhöz kapcsolt eszközök"-et törölni? Nagy részük már nincs is meg, smartlife appból lettek társítva, de egyszerűen hiába töröltem a Home-t és raktam újra, eltávolítottam minden társítást, de ezek ott vannak. Nem lehet resetelni valahogy hogy előlről kezdjem? Mert igen nehézkesnek tűnik nekem és nem túl testreszabhatónak. Nem teljesen értem ezt aszobák.ottonok-lakások stb elrendezést, miért rak ki ugyanazt az eszközt több féleképpen is stb stb.
De először a full törlés érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Armored Warfare
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Last Epoch
- Yettel topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest