Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs66
csendes tag
A redőny megoldva, viszont folyamatosan küzdök az IOS-el, mert bár a régiót UK-re állítottam, mégis eltűnik a rutinok opciók. Fél napos próbálkozás után időnként sikerül visszahozni, aztán ismét eltűnik. Nincs erre valami tartós megoldás?
-
-
hubber1
csendes tag
Urak, hogyan lehet egy Google account alól teljesen törölni a Mi Home (Xiaomi) eszközöket?
Google Home belépés után rögtön hoz 14 eszközt, mint "Önhöz rendelve" - de az összes offline, pedig másik account alatt online-ok. Véglegesen meg szeretném szüntetni ezt a "társítást" adott Google fiók alól.. -
Balazs66
csendes tag
Sziasztok!
Smart Home redőnyök mozgatására szeretném használni a connector app-ot google home-al, de nem sikerül a connector integrálása.
Próbáltam a UK régióra állítva is. Bár azt írja sikeres, mégsem jelenik meg a home alkalmazásban. Van valakinek ötlete?
A MI Home alkalmazással hasonló problémám van.
IOS-en próbáltam mindkettőt. -
hubber1
csendes tag
Uraim, segítsetek.
A Google Home-ban észleltem, hogy a Mi Home eszközeim "offline" állapotban vannak, amik Xiaomi készülékek. Yeelight lámpák OK, de ami (Xiaomi) Mi Home az mind offline.
Volt már korábban ilyen, akkor unline és reconnect megoldotta. Most nem, sőt egy ismeretlen hibát kapok :
Más is tapasztal ilyet?
Van erre bármi megoldás?
Szeretném megint ha a Mi Home eszközök online lennének.
Vagy valami Xiaomi network/cloud hiba lehet? Köszönöm. -
GLI
csendes tag
válasz
Boonen007
üzenetére
Az eszköz külső hangszóróként jelenik meg az eszközök között, ezért kifele nem küld semmit. De lejátszik mindent hálózaton vagy BT eszközként mobilra csatlakozva.
Hang utasításra online rádiót is lehet vele hallgatni, valamint youtube zenét/filmet.
Netflix is megy rajta. -
-
Boonen007
őstag
Sziasztok! Google nest Hub 2gen tudja a rendszert magyarul megjeleníteni? Az alap kepernyo mennyire testre szabható? Nem nagyon talaltam róla rendes magyar tesztet.
-
kesztió
aktív tag
Ha jól tudom, volt valaha a Google Home-ban olyan lehetőség, hogy az android eszköznek CSAK A HANGJÁT (tehát a képet NEM) tükrözni lehetett a Chromecast eszközre. Valami olyasmi, hogy mirror audio. Hogy világos legyen: minden hangot, ami az eszköz hangszóróján megjelenik, továbbítani szeretnám a Chromecast-re, mintha pl. Bluetooth kapcsolat lenne. De a videót nem, mert az megölné a sávszélességet.
De ezt az opciót hiába is keresem, már nincs ott.Hogy mire kell ez nekem? A BT hangfalaim egy Chromecast + Google TV-re kapcsolódnak, de időnként a Philips Android TV-ről is szeretnék a beépített hangszóróknál jobb minőségű hangot. Az pedig kínlódás, hogy ilyenkor lekapcsolni a Bluetooth-ot a Chromecast-en, felkcsatlakozni a TV-t a hangfalakra stb. Így egyszerűbbne tűnik a TV hangját áttükrözni a Chromecast-re.
Mondjuk, ha a Chromecast-nek lenne alternatív audióbemenete, mint pl. 2.5" jack, HDMI ARC, USB stb, akkor könnyű lenne a dlgom, de tudtommal ez felejtős.
Ötletek?
-
pappeti0509
csendes tag
válasz
techie_guy
üzenetére
Szia! Kaptál valakitől válasz a kérdésedre, én sem tudom feltenni a XIAOMIT.
-
pappeti0509
csendes tag
válasz
pappeti0509
üzenetére
Köszi, de sajnos ahogy viszaálltottam a telefont magyarra eldobja az addig beállitottakat !

-
szjoci
őstag
Szia!
Jópárszor már le lett írva itt a topikban: angolra kell állítani a telefon nyelvét, és meg fog jelenni a Home appban a zene szolgáltatásnál. Utána vissza lehet állítani magyarra. -
pappeti0509
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Tisztelt Tome007007.
Voltt szerencsém és vásroltam egy Nest Hum első generációs kütyüt.. Nagyon teszik bár nem tudok angolul, de azért sikerült néhéyn dolgot beállítani.Amit nem a bluetotzt össze párosítás (S10 Samsung telefonnal) sajnos magyar rádiókat nem érek el a Nesten így a bluetotthos kapcsolatra gondolta. Aztán van még egy probléma nem találok arra lehetőséget, hogy a farrenheitet átírjam celsius fokra. VaAn erre ötleted? Esetleg valam jópofa program pl. magyar hírek vagy újság vagy webes hír pl. index?
Köszönöm Péter
-
ka64
tag
Sziasztok!
A Spotify-t nem tudom a Home-hoz linkelni. A zene szolgáltatásnál nekem nem jelenik meg a Spotify. Csak annyi, hogy nincs alapértelmezett szolgáltató. Mit kell csinálni? -
=WiNTeR=
senior tag
Világok találkozása probléma: Google Home appot összekötöttem a Mi Home appal, de a két Mi Smart LED Bulb egy csoportba van rakva és azt nem látja a Home app. Erre van valami megoldás, hogy a Mi appban és a Home-ban is csoportban legyenek?
-
jacsab
újonc
Sziasztok!
Beszereztem egy Google Nest Audio és egy Broadlink RM4 Mini kombót. Nagyrészt szépen teszi a dolgát (tv, set top box megy a Google Home-ból, akár hanggal is), viszont egy régebbi micro hifivel van egy kis gondom: a Broadlink appban nincs előre beprogramozva, manuálisan kellett a gombokat megtanítani. Így a Broadlink appból szépen irányítható, viszont a Google Home ugyan beteszi a nappaliba mint audio eszköz, de ha onnan indítanám nem egy távirányítót nyit meg (mint pl a tv-nél), hanem az eszköz adatait mutatja, és nem tudom irányítani (nyilván hangutasítással sem működik). Ennek így kell működnie (a Google Home a tanított távirányítókat nem ismeri fel), vagy én rontottam el valamit? -
Johnny R.
csendes tag
kGSKErrorDomain hiba 83902- vel mit lehet csinálni? Google segéd beállításánál dobja fel és nem ir semmit, hogy hogy tudnám megoldani, mit kéne csinálni stb. Kicsit bosszantó. Le lehet okézni. Hiba OK! Óriási! Fejlesztőnek nagy pacsi.
-
pokafa
csendes tag
Üdv !
Google NEST Mini-n a Kossuth rádió nem működik nekem. Régebben működött.
Próbáltam rutinban beállítani , hátha nem érti ,de így sem jó. Más rádiók pl.Petőfi ,
Retro stb. működik. Megváltozott valami, vagy én csinálok valamit rosszul ??
A Tunein -en benne van a Kossuth és ott működik is.Üdv!
-
nemethsza
tag
válasz
djzolee91
üzenetére
Okos izzóról fogalmam sincs, nem használok, ledszalagnál minél több led/m, annál homogénebb a fény. Inkább az a kérdés, hogy dekorfénynek akarod vagy annál erősebb fény kell. A teljesítmény adott w/m, ahhoz kell majd kb. 20% ráhagyással táp. A vezérlő meg választható, dönteni kell, hogy fehér, rgb, rgbw vagy akármi.
-
nemethsza
tag
válasz
djzolee91
üzenetére
Ok.
Ha az izzó okos, a kapcsoló buta, akkor a normál billenőkapcsolóval lesz “szívás”. Vki - akár reflexből, akár vendég - lekapcsolja, és nem működik, mert nincs áram. Ezért célszerűbb a kapcsolót okosítani, akár mögé rakott relével, akár kapcsolócserével.
Asztali lámpánál még nem annyira zavaró, ott “eldugod” a kapcsolót (mintha fixre lenne bekötve), és megy az app vagy hangvezérlés. -
djzolee91
tag
válasz
nemethsza
üzenetére
Azért okosizzóra gondoltam, mert a lámpatest (asztali és álló) már megvan hozzá, de azoknak nincs okos kapcsolójuk.
Szeretném tudni az egészet a Google Home és a Samsung Smart Things alkalmazásokból egy helyről tudni vezérelni, az alkalmazásokon belül rutinokat beállítani hozzájuk.
-
nemethsza
tag
válasz
djzolee91
üzenetére
Először kicsit pontosítsd, mit szeretnél.
Ha “megállsz” ennél, akkor válassz vmi tuya kompatibilis kamerát, szalagot/tápot, hozzá tuyás vezérlőt, és kameraképet látod távolról telón, szalagot tudod vezérelni, és ezt részben hanggal is.
Az okosizzó előbb-utóbb a legtöbb embernél “kevés/nyűgös” lesz, lehet, ökölszabályként ne az izzó, hanem a kapcsoló legyen okos. -
djzolee91
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis okosszobát kialakítani, ehhez szeretnék tanácsot kérni az alábbi eszközökhöz, hogy ki melyiket ajánlja, mi vált be:
- beltéri biztonsági kamera (sd kártyás)
- rgb-s led szalag
- okosizzó (változtatható fényerejű, E14 és E27 foglalatú)Olyan eszközöket keresek elsősorban, amik kompatibilisek a Google Home és a Samsung Smart Things alkalmazásokkal, valamint wifin és nem Bluetooth-on keresztül vezérelhetőek.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
nemethsza
tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Igen
-
captainnemo
senior tag
A google home-ban szerettem volna felvenni új hangparancsot és az a rutinok hozzáadásával lehet. A telefon nyelve magyar és addig amíg nem állítottam angolra, a lehetőség meg sem jelent.
Ha átállítom angolra felveszema rutint és vissza magyarra, az attól még aktív marad?
Logikusan igen a válasz, hiszen azt a google nest tárolja és amikor felveszem, akkor gondolom rászinkronizálja.
-
szjoci
őstag
Szia!
Nálam nagyobb helyiségben nest audio, kisebb szobában, fürdőben nest mini, előszobában nest hub van. De pl már van sok eszköz ami Google home kompatibilis, ilyen pl a hálószobában lévő Samsung Q700A soundbar is. Mennyezetbe építhető megoldás lehet akár egy 3d nyomtatott keret is a nest minihez.
-
Bence01
tag
Sziasztok,
Még új vagyok a témában, de szeretnék egy házat felokosítani google home segítségével, hogy minden helységbne működjön a hang alapú vezérlés és zenelejátszás is.
Van esetleg valami mennyezetbe építhető megoldás ezen a téren, vagy csak úgy működik ha minden helységbe elhelyezek egy vezérlőt?Köszi!
-
Hanibata
csendes tag
Sziasztok, most vettem egy Google Nest 2-öt és beüzemeléskor (IOS) a Google Home appban, amikor elérkezik, hogy a google segédet beállítsa, de ezt a hibaüzenetet kaptam: kGSkErrorDomain -83902.
Próbáltam más google fiókkal, többszőr reseteltem az eszközt, applikációt újratelepítettem, wifi frekvenciát is váltottam, de semmi.
Aki találkozott ezzel a hibával és tudja rá a gyógymódot, annak nagyon megköszönném a segítséget!
-
Suineg
senior tag
Köszi. A kérdésem lényege az lett volna, hogy az xbox one-t lehetne e okos távirányítóval bekapcsolni? (mert ugye amúgy az xbox kiegészítővel lehet google home alatt de akkor az xboxnak készenlétbe kell lennie, ami a gép melegedésével jár. Nem tudom hogy müködik pontosan a remote funkciója, ezért kérdezgetek itt)
-
lez68
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Google Nest Mini (gen2) kütyüm ami zenelejátszás közben pattogó, sercegő hangot ad ki. Kb. mint a régi bakelit lemezek, csak ez kellemetlenebb.
Főleg estefelé tapasztalom és ha ilyenkor kihúzom majd visszadugom megszűnik a jelenség. Mindegy hogy spotify vagy tune-in szól.
Ötlet estleg? Valaki találkozott már ilyesmivel?
eMAG-os és UK dugóval szállították, de ez nem kellene, hogy gond legyen sztem.
Vagy vigyem vissza, még 30 napon belül vagyok?
-
Khadris
csendes tag
Szia, rádió szolgáltatót, ill. appot csak Kanada/USA régióban lehet egyelőre hozzáadni (ott lenne a média fülön, ahol a zene meg a videó van), a globális tuneIn-ből tudsz rádiót hallgatni, ha megkéred az asszisztenst, vagy csinálsz neki rutint. Én pont ezzel szívok, hogy a radiocafé nincs még fent a tunein-ben, és kézzel kell castolgatni a megnyitott streamből

Én a Mi Smart Speaker-en keresztül simán tudom hanggal irányítani azokat az eszközöket, amiket a Google Home lát, szóval ennek mennie kellene, illetve figyelj rá, hogy azon a néven hívd az eszközt, amilyen neve a Home-ban van.
Én azt szoktam, hogy cast-olom telóról, megkérdezem, hogy "What are you playing?" és amit mond, úgy kell kiejteni
Az egyik kedvenc podcastom például a szíszenyoroszmadzsom
De a legegyszerűbb tényleg egy saját hangparancsot csinálni egy rutinra, ami a rádiót indítja. -
droetker
csendes tag
Sziasztok!
Az csak nekem új, hogy magyar nyelvre állított Iphone készüléken a Google Home-ban megjelent a Rutinok gomb? Ráadásul magyar nyelven lehet a rutinokat beállítani.
Átállítottam a telefont angolra, mert be akartam állítani egy rutint. A GHome-ban meg is jelentek a rutinok persze angol nyelven.
Utána visszaállítottam magyarra a telefont, de a Rutinok gomb nem tünt el, ahogy régen tette, lehet állítgatni mindent magyarul. -
Johnny R.
csendes tag
Sziasztok!
Okosotthon kezdőszettel próbálkozom. Vettem egy xiaomi mi smart clock-t egy Xiaomi Mi smart led Bulb essential 9w-os okos izzót és van egy chromecast 4k-m Mindegyiket tudom külön-külön vagy a google homeból vagy a mi homeból vezérelni. Viszont a xiaomi termékeket képtelen vagyok bevinni a google homeba és a google assistant is csak vagy a chromcastból tudja magát vezérelni vagy a mi smart clock-on keresztül tudom önmagát vezérelni. Ezek miért nem képesek egymással kommunikálni?
Elvileg azért vettem mert hogy hang alapján tudnám a smart clockon keresztül irányítani a chromecastot vagy az okos-izzót is. elvileg lehetne. De folyamatosan azt írja hogy nem található eszköz a mi fiókban. Pedig kéne ott lennie kettőnek is. Hol tudnék magyar nyelvű segítséget kérni ehhez? -
szjoci
őstag
Szia!
Nálam simán mennek az internet rádiók az alapból integrált tunein radio-val (pl.: play radio1 Budapest)
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Polk MagniFi Mini AX soundbart. A Home alkalmazásban az alábbiakat látom a "Music" szekciónál:
-YouTube Music
-Spotify (csak ilyenem van, úgyhogy ezt használom)
-No default provider
-Apple Music
-Other music services (ha rányomok, akkor nem történik semmi)Szeretnék internet rádiókat is hallgatni. Van erre lehetőség vagy csak a telefonon keresztüli "cast" marad, mint opció?

Előre is köszönöm a segítséget.

-
techie_guy
tag
Sziasztok!
Valaki használ légkondícionáló automatizálást hőmérséklet/páratartalom adatok alapján, de nem Nest rendszerrel? Ezt a Tuya érzékelőt néztem, ami elvileg kompatibilis a Google Home-mal, de nem tudom automatizálást be lehet-e állítani az onnan kapott adatok alapján. Eddig egyébként Xiaomi Mi szenzoraim vannak Hubbal, de úgy látom azzal ez nem lehetséges. -
qqzs
őstag
válasz
captainnemo
üzenetére
Mi legyaktabban a timer, stipwatch funkciot hasznaljuk pl konyhabfeladatokravvagy ha gyerekekt kerunk valamire. Idore jobban elkeszul andolog mint csak ugy
ja meg a where is my phone jo meg -
huberpe
aktív tag
válasz
captainnemo
üzenetére
vagy csinálsz a google home-ban rutinokat. nálunk pl. a "hey google radio" hangutasításra lefut az, hogy "stream radio 1 budapest on tunein" és négyesre veszi a hangerőt.
-
captainnemo
senior tag
Köszi nektek, de nem 100% értem még. Ha jól értelmeztem a google a tunein-ről választ rádiót. Hogy tudom megcímezni azokat a rádiókat, melyek nem angol nevűek? pl. A radio one, retro radio ok, de Petőfi, Kossuth stb., gondolom nem elérhető így. Persze így sem rossz, de pl. slágerfm hogyan elérhető? szlédzsárefem mondjuk?
Mit kezd az angol pl. az "á" betűvel? 
-
blueye
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
-
nababika
aktív tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Hey google-play retro redio budapest. Kiprobaltam mukodik.
-
icemad
nagyúr
válasz
captainnemo
üzenetére
Próbálj valami ilyesmit:
Hey Google... Stream Radio one Budapest.
-
captainnemo
senior tag
Sziasztok,
A kütyüt céges karácsonyi ajándékba kaptam, és nagyon nem tudnám mire használni, mint az asszony a konyhában esetleg rádiót halgasson rajta. Próbáltam ez ügyben visszaolvasni, de nem találtam egzakt megoldást. Praktikus amúgy a hangvezérlés, mert nem kell odamenni és kézzel kapcsolni. A spotify, külföldi rádió adók mennek, de nem tudom milyen trükkel lehet a magyar rádió adókat elindítani rajta. Láttam van frekvencia alapú indítást a dokumentációban (pl. Listen to radio station by frequency"Play 98.5"), de amikor a számot megadtam, nem a frekvenciaára állt rá, hanem talált valami rádió csatornát aminek ez a szám a neve. Lehet csak bénáztam, és ez valóban működik.
Valami jó ötlet?
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, a klímát szeretném kapcsolni, és
Ki és be kapcs megy időzítve
Módváltás (csak hűtés és fűtés) megy
De időzítve módváltást nem sikerült (páramentesítés után lefűteném a hőcserélőt vele).
Pl switch air conditioner to heat mode after 2 hours. Én bénáztam csak?
Illetve még tudom nézni a scheduled actionst amiket a segéd indított? Ezt se találtam

-
kocsmarikj
csendes tag
Sziasztok!
Google Nest Audiot használok és a reggeli rutinba szeretném, hogy elhangozzon a mai Névnap. Többféleképpen is kérdeztem, magyar névnapot nem tudtam kihozni belőle.
Megoldásotok szívesen fogadom!
Üdv -
qqzs
őstag
Sziasztok. A Nest Hub Tud valahogy mas video hivast csinalni mint a duo/meet?
-
LLKobe
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
ajtó nyitás, hőmérő, páratartalom
Nekem sonoff cuccaim vannak. A mozgásérzékelőn kívül ajánlani tudom őket.
Kamera
Tp link-tapo -
icemad
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én Lsc smart home cuccokat használok, meg Lidl smart cuccokat, ha nagyon olcsón kell valami. Lsc 90%-ban 2.4ghz wifis, Lidl zigbee 3.0-s.
-
enginev3.0
félisten
Mik a legolcsóbb Google home kompatibilitás márkák?
-
icemad
nagyúr
Persze, ezt a részét értettem is. Nekem inkább az idő, ami hiányzik az egyenletből.
Rohadtul nincs időm semmire, pedig úgy gondoltam, hogy majd lesz 40 éves koromra... Sajnos nem jön össze. Fiatal koromban volt időm mindenre, de nem volt pénzem. Most van pénzem és nincs időm semmire. Nagyon nem jó ez így... -
Kroni1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha van otthon valami kiszolgálo géped mondjuk plexnek, akkor virtualban egy Home Assistant-ot felteszel erre mikroszerverre, és abban össze tudod kötni az összes eszközödet platformtól függetlenül. Ingyenes, open source fejlesztés, ha nincs szerver akkor lehet telepiteni egy elfekvő raspberryre is esetleg, egy pi3-4 is elég neki.
Kicsit macerás ugyan, de mindenről van yt video is, és ha felvitted őket akkor szuper. Kezeli a sonoff, xiaomi, broadlink cuccait, a daikin klímámat, és az androidos philips tévéinket is. Nemrég tanácsolták nekem is, 1-2 hete használom és eddig nagyon tetszik! -
Khadris
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem van xiaomi speakerem és clockom is. A google home magától csak azt a látja, ami "works with google" , a google home-ot a xiaomi home-mal összekapcsolva a nekem a többi xiaomis kütyü kb. 70%-a szinkronizál át. Pl. a légtisztító igen, a hub nem, de a child device nyitásérzékelők igen, de a szintén child device mozgásérzékelők nem, a lámpákból, körtékből tök random, hogy melyik, a szenzorok közül egyik sem. A Nest újat ebbe nem hoz, azt fogja látni az is, amit a google home.
-
ParadoxH
aktív tag
Valaki használt már Tuya CO2 szenzort és levegőminőség mérőt? Az lenne a célom, hogy egy falba épített kis ventillátort indítson el a szintén tuya okos konnektor, amikor a co2 arány már nem megfelelő minőségű a szobában. Van ilyen kivételkezelésre lehetőség benne?
-
Skynet258
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Időnként volt nekem is 1-1 napig, de most már folyamat van. Igazából amíg végrehajtja addig mindegy, csak fura. De én is azt gondolom, hogy szerveroldali baromkodás ez.

Jó lenne ha ez a Matter elterjedne végre, és ez a nagy fragmentáció is eltűnne mert most van pár szabvány ugye, ami nem átjárható (ez ezzel kompatibilis, amaz azzal, aztán találd ki mit veszel, ha meg váltasz add el a cuccokat). -
Skynet258
veterán
Mostanában azt csinálja ez a bolond eszköz, hogy mondom neki mi van (mittomén vegye lejebb a fényerőt a nappaliban), megcsinálja, és fél perc után elkezd magyarázni, hogy "something went wrong...". De amúgy semmi nem lett wrong mert végrehajtotta a parancsot... És ezt (pár hete talán) folyamat csinálja. Kihúztam bedugtam semmi.
-
enginev3.0
félisten
Jött egy ghome frissítés
Mikor lesz már végre hogy kezelni fog rengeteg eszközt? -
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Van 3 xiaomi kamerám
Egy xiaomi speakerem
Egy xiaomi termosztátomHa veszek egy nest hub2ot akkor ezeket tudom kezelni belőle, és Google home appbol ?
Mert jelenleg semmire nem tudom használni a ghomeot csak a speakert látja ahogy kell, de abban ugye van Google assistantVagy esetleg a xiaomi mi smart clockkal?
Vannak automatizált feladatok is, pl fűtéssel kapcsolatban, ezeket is meg akarom tartani
-
ACE-
addikt
Nem tudom a Google Home-hoz adni az LG Thinq alkalmazásban lévő eszközöket. Azt mondja hogy nincs eszköz benne, pedig benne van a TV. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Npeter25
tag
A Google home és amazon alexat valahogy össze lehet párosítani hogy azonos zene szóljon rajtuk? Gondolok ezalatt music group vagy valami hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És mind offline, Google Assistan pedig "Cant reach Mi Home"

Köszönöm a segítséged!

Rohadtul nincs időm semmire, pedig úgy gondoltam, hogy majd lesz 40 éves koromra... Sajnos nem jön össze. Fiatal koromban volt időm mindenre, de nem volt pénzem. Most van pénzem és nincs időm semmire. Nagyon nem jó ez így...