Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
A google home-ban szerettem volna felvenni új hangparancsot és az a rutinok hozzáadásával lehet. A telefon nyelve magyar és addig amíg nem állítottam angolra, a lehetőség meg sem jelent.
Ha átállítom angolra felveszema rutint és vissza magyarra, az attól még aktív marad?
Logikusan igen a válasz, hiszen azt a google nest tárolja és amikor felveszem, akkor gondolom rászinkronizálja.
-
captainnemo
aktív tag
Köszi nektek, de nem 100% értem még. Ha jól értelmeztem a google a tunein-ről választ rádiót. Hogy tudom megcímezni azokat a rádiókat, melyek nem angol nevűek? pl. A radio one, retro radio ok, de Petőfi, Kossuth stb., gondolom nem elérhető így. Persze így sem rossz, de pl. slágerfm hogyan elérhető? szlédzsárefem mondjuk?
Mit kezd az angol pl. az "á" betűvel?
-
captainnemo
aktív tag
Sziasztok,
A kütyüt céges karácsonyi ajándékba kaptam, és nagyon nem tudnám mire használni, mint az asszony a konyhában esetleg rádiót halgasson rajta. Próbáltam ez ügyben visszaolvasni, de nem találtam egzakt megoldást. Praktikus amúgy a hangvezérlés, mert nem kell odamenni és kézzel kapcsolni. A spotify, külföldi rádió adók mennek, de nem tudom milyen trükkel lehet a magyar rádió adókat elindítani rajta. Láttam van frekvencia alapú indítást a dokumentációban (pl. Listen to radio station by frequency"Play 98.5"), de amikor a számot megadtam, nem a frekvenciaára állt rá, hanem talált valami rádió csatornát aminek ez a szám a neve. Lehet csak bénáztam, és ez valóban működik.
Valami jó ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest