- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Moby
veterán
Itt válaszolok, mert más is érinthet, a bestbuy topikban már leírtam: a megoldás az, hogy vissza kell vinni a spanyol régióst. Én hoztam egy EU-t helyette, bontatlant, ez működik, de alapvetően nem a régió a probléma (bár megnyugtató, hogy a hub és a mini is EU-s). A gond az, hogy ezek felbontott eszközök, és nem tudni hol jártak, de ott a valahol a google más GH verziót terít a telefonokra, és már verziójú firmware-t az eszközökre. Magasabb verzió számút, mint amit az én telefonom rátöltött a bontatlan EU-sra. Tehát az van, hogy a mi GH-nk, amit az itteni sztórból kapunk na az nem kommunikál a magasabb verziójú eszközzel. Vagyis nem jól. Natehát nem szabad ezeket a bontott eszközöket megvenni, mert simán bele lehet ilyen probléma futni, de talán eleve az a legegyszerűbb, ha EU-s eszközt vesz az ember, bontatlan. Tudom, nem egyszerű, mert a boltok nem jelölik, a google meg nálunk nem forgalmaz...
-
droetker
csendes tag
De, köszönöm! Csak USA Apple ID-vel lehet letölteni a Google Asszisztenst az áruházból.
Csináltam egyet, letöltöttem, szépen működik. Pl. a telefonról hálózaton kívülről is tudok üzenetet küldeni a Nest Mini-re.
A hangszóróról viszont nem tudok egyelőre a telefonra, hiányolja a többi hangszórót. Na de sebaj, ez is jó így. Majd hazakiabálok amikor érkezem, készüljön mindenki....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest