- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khadris
csendes tag
Srácok, nálatok milyen a Google Podcast helyzet? Pár napig mondogatta az Asszisztens, hogy elsejével megszűnik a szolgáltatás, és most meg is tagadja a lejátszást, mert nincs app, amit használhat. Elvileg kellene valahogy migrálni YT Musicra, de erről egyik app sem tud, sőt, a Podcasts-ban export lehetőségem sincs, a YT Musicban meg nem találom a podcastokat, csak a videós tartalmakat.
-
Khadris
csendes tag
Szia, rádió szolgáltatót, ill. appot csak Kanada/USA régióban lehet egyelőre hozzáadni (ott lenne a média fülön, ahol a zene meg a videó van), a globális tuneIn-ből tudsz rádiót hallgatni, ha megkéred az asszisztenst, vagy csinálsz neki rutint. Én pont ezzel szívok, hogy a radiocafé nincs még fent a tunein-ben, és kézzel kell castolgatni a megnyitott streamből
Én a Mi Smart Speaker-en keresztül simán tudom hanggal irányítani azokat az eszközöket, amiket a Google Home lát, szóval ennek mennie kellene, illetve figyelj rá, hogy azon a néven hívd az eszközt, amilyen neve a Home-ban van.
Én azt szoktam, hogy cast-olom telóról, megkérdezem, hogy "What are you playing?" és amit mond, úgy kell kiejteni
Az egyik kedvenc podcastom például a szíszenyoroszmadzsom
De a legegyszerűbb tényleg egy saját hangparancsot csinálni egy rutinra, ami a rádiót indítja.
-
Khadris
csendes tag
válasz
enginev3.0 #803 üzenetére
Nekem van xiaomi speakerem és clockom is. A google home magától csak azt a látja, ami "works with google" , a google home-ot a xiaomi home-mal összekapcsolva a nekem a többi xiaomis kütyü kb. 70%-a szinkronizál át. Pl. a légtisztító igen, a hub nem, de a child device nyitásérzékelők igen, de a szintén child device mozgásérzékelők nem, a lámpákból, körtékből tök random, hogy melyik, a szenzorok közül egyik sem. A Nest újat ebbe nem hoz, azt fogja látni az is, amit a google home.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest