Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
Igen, közben kitapasztaltam, hogy a picasa számolja a tárhelyet, azaz nem "ingyenes". Legalábbis a 2048 pixelnél nagyobb képek. Mivel nekem ez nem előny a drive-hoz képest, így marad a drive.
Nekem amúgy vica versa megjelennek a képek, tehát ha google fotókba töltök fel, akkor látom picasan és fordítva is. Sőt ha picasan törlök képet, akkor a google fotók kukájában is ott lesz.De az asztali alkalmazáson feltöltéskor be lehet állítani, hogy milyen minőségben töltse fel (eredeti vagy megosztásokhoz ideális formátumban).
Igen, az egyik nem foglal tárhelyet (16MP alatti képek), de mondom, nekem letöltéskor minimum felezi a fájl méretét, vagy még többet. A felbontáshoz nem nyúl. Ilyen áron nekem ez nem kell.
A másik beállítás, amikor foglal a drive tárhelyéből, ekkor teljes méretben lehet újra letölteni, de akkor már inkább rögtön drive-ba töltöm, nekem jobban átlátható.
Tettem egy próbát a fotókkal, hát nem jött be, van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest