- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
1. Hogyan lehetne létrehozni olyan tartalom jegyzéke a google "word"-ben, hogy mutassa a doksiban lévő oldalszámot hozzá (és ne linket/horgonyokat adjon hozzá)
2. Hogyan tudnám elérni, hogy amikor a google "word"-ben a doksit exportálom/mentem pdf formutámban, akkor tartsa meg a formázást?
Címsorokat használom (formázás: Címsor1, Címsor2, ...) és néha pár enter... szépen elrendezem, hogy a főcímek, mindig másik lapon legyen és pdf-be mentés után látom, hogy ezzel nagy ívben nem foglalkozik... és akkor a falra tudnék mászni tőle... Nem úgy nézz ki ahogy én megszerkesztettem kinézetre, de a többi jól működik hál Istennek.Válaszokat előre köszönöm meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest