Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CP111
aktív tag
Hogy tudok letöltött filmeket nézni a Chromecaston?
Vettem olyan Baseus hub-ot amit ajánlottak hogy megy a Chromecastal, de hiába dugom rá a pendriveot, csak leformázza és nem tudok utána másolni rá filmet.
Tegnap így b@szta el a 16 gb-os pendriveom, amiből csinált 16 mb-osat!És hiába formázom a pc-n le akkor is 16 mb marad!
-
CP111
aktív tag
válasz
Balinov #8062 üzenetére
Egyikben sem. A legelső vinyó rádugásnál feljött vmi duma, passz h. mi. Azóta nem. Xplore fájlkezelő nem látja sem a vinyót sem a pendriveot. Pc mindent lát, szal azokkal nincs baj.
Win alól formáztam fat 32-re. Az összefoglalóban ezt ajánlották.Van még vagy 5 pendrive itthon, majd megnézem azokkal is. Csak át kell formázgatnom őket fat32-re.
Vicc h. azokat vettem meg amiket itt többen ajánlottak, de nem működik semmi.
Tápban ezt vettem: Vention USB-C + USB-A + HDMI GaN Laptop + Nintendo Switch Dock (60W / 5W / 4K@60Hz) Gray
-
CP111
aktív tag
Fat32-re formázott 16 gb-os pendriveot sem lát!
-
CP111
aktív tag
válasz
Balinov #8051 üzenetére
A vinyóra sztem rájöttem. Ntfsbe volt formázva és elvildg csak a fat32 kezeli.amúgy 2.5-ös.
Jbl fülessel csatlakozik és kellően hangos. De a Lenovoval nem jó. Túl halk.
A fejhallgatónak van egy kis adaptere. Azt bedugtam a hubba. A fejhallgató párosítás állapotban. A bt látja de nem tud hozzá kapcsolódni. A Jbl egyből mindenféle hókusz pókusz nélkül kapcsolódott. -
CP111
aktív tag
És van 1 külső Samu vinyom 1 terrás amit ha hozzákapcsolok a Baseus hibhoz akkor a Google tv újraindul.
Ahhoz képest h. ez a hub is volt ajánlva, semmi nem működik vele amiért vettem!
-
CP111
aktív tag
Adott 1 Google chromecast 4, hozzá kapcsolva az összefoglalóban ajánlott Baseus hub. Van 1 Lenovo fejhallgatóm amit bt-on akarok összekapocsolni vele. Kapcsolódik is a fejhallgató a chromecasthoz, viszont csutka hangerőn is nem vmi hangos. Viszont ha a tv-hez kapcsolom a fejest kábellel akkor csutka hangerőn olyan hangos mint a discoban.
Mi a megoldás h. hangos legyen a füles? -
CP111
aktív tag
Vettem egy chromecast 4 tv googlet. A Lenovo bt fejhallgatóm nem találja meg! Az Ugreen usb hub nem müködik vele!
Eddig nem győzött meg a cucc!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest