- Hívószám-hamisítás
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Macrodroid
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
Valami piszkosul szívat az biztos.
Megint visszatöltött mindent, mindkét böngésző, ráadásul egy csomót már duplán vagy triplán jelenít meg.... egyszerűen nem értem, hogy honnan szedi vissza, mikor kitöröltem a google.com oldalon mindent, a böngészőből mindent, minden eszközön kijelentkeztem és leálltottam a szinkronizálást, majd a törlés után kapcsoltam vissza. A gépen kitöröltem a sütiket, a temp mappákat (a CCleanerrel teljes takarítást csináltam) böngészőt bezártam.... és a szemem láttára jelennek meg a bejegyzések a kedvenceknél. Először az üres mappa, amit ha azonnal kitörlök, pár mp múlva megint ott van... és így tovább. Asszem feladom! Ilyen a világon nincs, hogy kitörölhetetlen valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megint visszatöltött mindent, mindkét böngésző, ráadásul egy csomót már duplán vagy triplán jelenít meg.... egyszerűen nem értem, hogy honnan szedi vissza, mikor kitöröltem a google.com oldalon mindent, a böngészőből mindent, minden eszközön kijelentkeztem és leálltottam a szinkronizálást, majd a törlés után kapcsoltam vissza. A gépen kitöröltem a sütiket, a temp mappákat (a CCleanerrel teljes takarítást csináltam) böngészőt bezártam.... és a szemem láttára jelennek meg a bejegyzések a kedvenceknél. Először az üres mappa, amit ha azonnal kitörlök, pár mp múlva megint ott van... és így tovább. Asszem feladom! Ilyen a világon nincs, hogy kitörölhetetlen valami.