Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
üzenetére
rendszeres sajnos ezért meg még sok apró hülyeség miatt ami mostanában kezd előjönni, gondolkozok a chrome lecserélésén. Meg persze e-miatt is #19110 Egyébként egy ráfrissítés megoldja a problémát csak az még a baj, hogy nekem előfordul az is hogy a miniatűrök ott vannak csak nem tudok ráklikkelni, mert valamiért inaktív mind
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok nagy probléma előtt állok.
Eddig szépen ment az 5.1-es rendszerrel a youtube szépen lekeverte a hangot 5.1-re aztán ugye még annó frissítették a flash playert utána nem ment, de html5-ön szépen szólt minden hangszóró most már ezt is frissíteniük kellett és megint csak 2.1 lett az 5.1-ből és így nem igazán élvezhető számomra így youtube-ot operán hallgatok, mert az lekeveri a hangot, de jobb lenne egy böngészőt használni kettő helyett. Erre van valami megoldás? Remélem érthető voltam ha mégse kérdezzetek mert már mindent próbáltam de a chrome makacs nagyon.
Másik kérdésem, hogy miért lassul a chrome régebben azért váltottam chrome-ra mert pörgött úgy ahogy én akartam most meg lassú csiga lett mintha explorer-t használnék.Erre is várnék valami javaslatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest