Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Olyat szeretnék összehozni, hogy elmentek több apróhirdetős oldalon egy-egy keresést. Ezeket a linkeket (kb 10db) szeretném egy gyors hívóhoz rendelni, hogy egy kattintásra felhívja az adott oldalakat. Sűrűn nézegetem ezeket az apró oldalt és meg akarom spórolni, hogy az összes oldalt meg kelljen nyitni és bepötyögni a kereséseket.
Lehet ilyet csinálni chrome-mal?
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Azt hol tudom megnézni, hogy a flash player melyik verziója van feltelepítve? Az adobe oldalán azt írja, hogy a chrome mindig automatikusan frissíti, szeretném lecsekkolni.
Nem kellene a bővítmények közt szerepelnie a flash playernek? Ez a cikk egy kicsit megijesztett, emiatt kérdezem 
Bocs a láma kérdésért, de csak pár napja kezdtem el a chrome-ot használni. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Szerintetek miért nem működik nekem a helyesírás ellenőrzés?
Csak a magyar van a szótárak közül.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nem ide tartozik a téma, de sokan megfordultok itt, meg én is chrome-ot használok.
Láttam régebben egy olyan oldalt, ahova, ha beírom a keresni kívánt szöveget, behozza a google oldalát beírja a keresett szöveget, rákkattint és behozza a találatokat automatikusan. Ez ilyen noob-oktató. Sajnos kitöröltem ennek az oldalnak a címét. Meg tudná adni valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anyagi helyzetek és életutak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem kellene a bővítmények közt szerepelnie a flash playernek?