- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Nalam is ugyanez a gond. Eddig sosem volt vele problemam,de a legutobbi frissites ota ,,nem valaszol" vagy percenkent 4-5 masodperces fagyasokat produkal. Video nezese kozben megall a kep,csak hang van,majd utana megy tovabb. Probaltam ujratelepiteni,gyari beallitasokra visszatenni,inkognito modban hasznalni,canary-t feltenni,de mindegyik fos. Most odaig elmentem,hogy ujratelepitettem a windowst is,de meg mindig ugyanolyan mint volt. Faxa.
Az az erdekes,hogy asztali gepnel is eszrevettem,hogy mintha nem lenne az igazi,habar ott nem olyan latvanyos mint laptopon.Talan nem fogja meg annyira..de mindenesetre ezzel az utolso frissitessel valamit nagyon elcsesztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Anime filmek és sorozatok
- E-book olvasók
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az az erdekes,hogy asztali gepnel is eszrevettem,hogy mintha nem lenne az igazi,habar ott nem olyan latvanyos mint laptopon.Talan nem fogja meg annyira..de mindenesetre ezzel az utolso frissitessel valamit nagyon elcsesztek.