- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
benfolds #25175 üzenetére
úgy,hogy a név nincs ott, hogy pl facebook, hanem csak annak a jele,ikonja, mint asszem,ahogy van a mozillánál is, vagy akár az edgénél, hogy csak az ikonok vannak ott. ott annál tudom,lehet úgy csinálni,hogy ki is legyen írva, vagy csak az ikon legyen. ez kéne a chromera is.
ezeknek csak az ikonjai legyenek.
-
-
-
ACE-
addikt
válasz
benfolds #25103 üzenetére
Én megnyitottam most annyi tab-ot, amikor már nem látszik az X, és lehetetlen úgy bezárni, hogy épp nem aktív a tab, mert olyankor nem is látszik az iksz. Bárhova kattinthatok, először aktívvá kell tenni, akkor megjelenik a tab-nál az X, és csak utána tudom egérrel bezárni. Verzió: 58.0.3029.96 (64-bit)
-
gerii
addikt
válasz
benfolds #23801 üzenetére
Jár a csoki, köszi szépen! A gugli meg kézenfogva elmehet a microsofttal a pecsába.
Már azt hittem hogy meghülyültem, és csak a külső monitor zavar meg, de mégsem. Komolyan mondom, ez a két cég már az őrületbe kergeti az embert a termékeivel. Pár éve meg kellett volna állniuk, az akkori teljesen jól használható és működő Win7/Chrome, stb-nél, azokat időnként foltozni és kész, tökéletesen funkcionáltak. De nem, a dizájnerek meg a többi majom mindig újítani akar. A seggüket kellene materializálni egy gázperzselővel, akkor megtanulnák, hogy a régi jó dolgokon nem változtatunk.
-
david5745
tag
válasz
benfolds #23806 üzenetére
Tegnap tökéletesen működött ma bekapcsoltam a gépet és megint ocsmány és a parancsikonos dolog már nem segít rajtaMűködik csak a DPI s pipát ki kell venni mert ha be van pipálva és hiába van cserélve/újra beírva a "/high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1" nem működik
remélem csinálnak vele valamit mert semmi kedvem mindig újra írogatni
-
Akelaus
senior tag
válasz
benfolds #23800 üzenetére
Hali!
Most komolyan ekkora gyökér a Google, hogy megmarad így, hogy egy csomó embernek rosszul jelennek meg az oldalak, a könyvjelzősáv stb?! Nem véletlenül van a Win.-ben 125%-ra állítva. Én pl. vmi hangyaf@sznyi betűket látnék a laptopon, ha nem úgy lenne.
Amikor nálam elcseszték, majd mindent átállítgattam, aztán még úgy sem volt jó 1-2 oldal. Megcsináltam az itt leírt dolgokat is, a parancsikonnál, úgy sem változott meg a könyvjelzősáv, és az oldalak közül is volt ami tök hülyén jelent meg. Remélem valamelyik másik böngészőnél észbe kapnak, és kihasználják most a Google "szemétségét". -
benfolds
őstag
válasz
benfolds #23800 üzenetére
oké, van isten: ha kiegészítem a tegnapi chrome ikon/tulajdonságok/kompatibilitás/"a képernyő méretezésének letiltása nagy dpi beállítás esetén" kipipálását azzal, hogy a chrome ikon/tulajdonságok/parancsikon/cél: "xxxxxx" után szóközzel elválasztva ezt beírom: /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1
akkor minden visszaáll úgy, ahogy volt.
úh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest