Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
CsendesMark
üzenetére
igen
-
vicces
addikt
válasz
CsendesMark
üzenetére
"...bár az opera is ki tudta nőni, hogy reklámcsikot toljon az kedves user arcába..."
tudom, én is megrögzött operás vagyok

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CsendesMark
üzenetére
"Meghát az alap "kezdőlap" is egy history ami mellesleg nagyon hasonlít az opera speed dialjára"
De csak kinézetre, amúgy teljesen más a funkciója.Így, huzamosabb használat után is azt tudom mondani, hogy nagyon jó kis böngésző ez, de az biztos, hogy (egyelőre) nem fogja tudni azokat meggyőzni, akik mélységeiben kihasználták az FF pluginjait, vagy az Opera funkcióit. Ugyancsak nem fognak azok váltani, akik sokat használják a könyvjelzőket, lévén az a rész meglehetősen borzalmasra sikerült, nem is értem igazán miért ilyen, s főleg hogy miért nincs opera-szerű szerverrel szinkronizációs móka, Google-nek ezt nem lett volna nagy teljesítmény megvalósítani.
erdoke:
Könyvjelzőket csak alapból rakja abc sorrendben, ha módosítod a sorrendet (sima drag'n'droppal), akkor úgy hagyja. Szóval könyvtárakra ez a megoldás: kézzel át kell rendezni őket, hogy a lista elején legyenek. Kissé favágó módszer, de működik
Megnyitott tabokat elmenteni olyan értelemben el lehet, hogy megnyitáskor megnyissa őket újra, beállításokban "Kezdő oldalak" résznél lehet ezt aktiválni. -
Wolverine
félisten
válasz
CsendesMark
üzenetére
#90.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest