- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nem tudom pontosan melyik topikba való kérdésem, de mivel a Chrome nem képes csak a kapcsolódásra, így itt kezdem.
Ma, 4G-s lefedettségű helyen, mobil interneten akartam keresni valamit a Chrome-ban. Hibaüzenetet kaptam, hogy a Google visszautasította a csatlakozást. Próbából megnéztem a Mobilarénát és ott is ugyanaz várt.

Mivel pont tegnap volt az adatforgalmi forduló napom, így 500MB-tal a tarsolyomban nem a szolgáltató sebességkorlátozása okozhatta ezt a jelenséget. Amit igazol az is, hogy normálisan működött mind a fb., mind a Google Play, ahonnan a Firefoxot letöltöttem és amivel meg tudtam nézni a keresett dolgot. Fura, hogy wi-firől rendesen működik a Chrome is. De itthon is kipróbálva, szintén 4G-n, ugyanazt produkálja.
Megnéztem az internet jogosultságot, mind wi-fi, mind mobil internet engedélyezve van.Mi lehet a gond?
Mi lehet elállítva?
Ha itt nem tudtok választ adni, szerintetek melyik topikban érdeklődjek?G8, 6.0-ás androiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- World of Tanks - MMO
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest