- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
#49553920 #14905 üzenetére
Teljesen fos a chrome. mindig van valami égető baja. youtube, facebook már HÓNAPOK óta szar, egyszerűen ha 5 percig nem vagyok gépnél, a következő kattintásra meghal az egész, csak tölt és tölt aztán kifagy.. nem egy gépen, nem azonos oprendszerrel, nem azonos hardverekkel. én elhiszem hogy sokaknál semmi baja nincsen, de akiknél van, miért van??? a fox legalább működik, ha lassabb is, de mindenkinél működik, nem csak 8 embernél a 10-ből. ennek ellenére is jobban szeretem a chrome-ot, de mi a fenéért nem képes egy ekkora cég kijavítani ilyen ordas hibákat? nyilván mert 1000 féle dologgal foglalkoznak. akkor pedig legyen idejük mindegyikre. nah... mai dühroham pipa
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest