- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
vadkörte #11741 üzenetére
Egyenként próbálgasd végig a letiltást, hátha bővítmény okozza, és akkor meglesz a tettes
Virtuális bill, AVG cuccok, ezekre gyanakodnék így kapásból. De igazából így nehéz megtippelni
Tiltsd le egyet, próba, ha akkor sem jó, akkor tiltsd le a következőt és így tovább...
Esetleg: írd be a címsorba, hogy chrome://plugins/ , aztán ott jobb oldalon a részletek gomb, majd ott, ha több flash plugin szerepel, ott kellene megpróbálni, hogy egyet hagyni csak és a többit letiltani.
De igazából inkább a bővítményekre gyanakodnék, mert ha html5 módban is rossz, akkor nem biztos, hogy a flash lesz a gond forrása.
-
spammer
veterán
válasz
vadkörte #11701 üzenetére
Be vagy jelentkezve a youtube-ra vagy csak simán nézed? Mindkét esetben rossz?
Próbáltál html5 módra váltani (Join the HTML5 Trial) flash helyett? Úgyis rossz?Más böngészővel mi a helyzet?
-
vadkörte
addikt
válasz
vadkörte #11700 üzenetére
Nos. I'm Sorry. Ezt nem ide szántam.
De, ha már itt vagyok. kérdeznék is. Egy Youtube-os kérdéssel fordulnék Hozzátok.
Az elmúlt ~1 hónapban azt vettem észre, hogy Chrome-ban Youtube-os klippet nézve nem tudom egérrel vezérelni a lejátszót. Elindítani/megállítani csak "Space"-szel tudom. Lejátszási minőséget választani nem tudok, teljes képernyőre kitenni szintén nem tudom...Sajnos mindhárom PC-men (otthoni asztali & notesz; munkahelyi asztani) ez a helyzet.
Mindegyiken a mindenkori legfrissebb Chrome fut. (automatikus frissítés be van kapcsolva)
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Ha igen tudtok ajánlani rá valami sebtapaszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest