-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
spammer #11740 üzenetére
Igen. Mindhárom gépen ugyanazok a bővítmények vannak. (állandó szinkronban vannak a gépek, ha az egyikre telepítek/törlök valamit, a többi a következő indításkor hozzá szinkronizálja (eddig szinkronizálta) magát)
Bővítményeim:
-AVG Do Not Track
-AVG Secure Search
-EXIF Viewer
-Freemake Video Downloader
-Google Calander
-NotScripts (deaktiválva)
-Quick Note
-RSS Feed
-TinEye Reverse Image Search
-Virtuális billentyűzetEddig - ~1 hónappal ezelőttig - semmi probléma sem volt és ugyanezek voltak fent. A legutolsó telepített plug-in a NotScripts, pár napos, a jelenség első megjelenése ez előttre datálható.
-
vadkörte
addikt
Mint írtam a HTML5 mód "kipróbálása" megoldotta a problémát.
1x... Aztán már nem volt jó. Utána engedélyeztem a "Nem teljes képernyős egérzárolás letiltása"-t.Nos már semmi egérrel kiadott utasításra sem reagál a böngésző. Indítani/megállítani a filmet csak Space-szel lehet. Minőséget, képméretet változtatni ohne...
Ha újra engedélyezem a HTML5 mód-ot ideig óráig működik... A fene se érti.
Ha kilépek YouTube-ból, újraindítom és le akarok valamit játszani, minden kezdődik elölről.Nem hiszem, hogy bővítmény hiba lenne, alig pár beépülőt használok.
-
vadkörte
addikt
válasz
spammer #11728 üzenetére
Kijelentkezve és bejelentkezve is rossz.
Más böngészővel - IE9 - jó. Alapértelmezett böngészőnek a Chrome-ot használom évek - kb. a 8-as verzió - óta, nem is foglalkoztam azzal, hogy egyéb böngészővel megy-e. Bevallom, ezzel a HTML5 móddal nem nagyon találkoztam. Ezt kipróbálva viszont működik.
Köszönöm a segítséget. -
vadkörte
addikt
válasz
vadkörte #11700 üzenetére
Nos. I'm Sorry. Ezt nem ide szántam.
De, ha már itt vagyok. kérdeznék is. Egy Youtube-os kérdéssel fordulnék Hozzátok.
Az elmúlt ~1 hónapban azt vettem észre, hogy Chrome-ban Youtube-os klippet nézve nem tudom egérrel vezérelni a lejátszót. Elindítani/megállítani csak "Space"-szel tudom. Lejátszási minőséget választani nem tudok, teljes képernyőre kitenni szintén nem tudom...Sajnos mindhárom PC-men (otthoni asztali & notesz; munkahelyi asztani) ez a helyzet.
Mindegyiken a mindenkori legfrissebb Chrome fut. (automatikus frissítés be van kapcsolva)
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Ha igen tudtok ajánlani rá valami sebtapaszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest