Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
Sziasztok!
Érdekes problémával szembesültem.
Van egy weboldal, amit szerkesztek/menedzselek. A szerkesztést a szolgáltató által rendelkezésre bocsájtott úgynevezett cpanel kezelőfelületen keresztül végzem el. A szerkesztéshez Chrome vagy Firefox böngészőt szoktam használni Win7 alatt. Két számítógépet használok: vagy otthonról, vagy a munkahelyemről csinálom.Nemrég a munkahelyi gépemen egyik pillanatról a másikra elérhetetlenné vált az oldal, és a kezelőfelület is (nem találja egyiket sem, mintha nem is léteznének). A legújabb Chrome, Firefox és IE böngészőkből sem érhető el. Érdekes módon Opera böngészővel elérhető az oldal, és a kezelőfelület is, de azonban az Opera nem teljesen kompatibilis vele, így azt nem tudom használni.
Az otthoni gépemen mindhárom böngészővel tökéletes az elérés.
Van ötlet mit nézzek meg? Mi szaródhatott el?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest