- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
sziasztok,
nem tudom volt-e már kérdés, kíváncsi vagyok a véleményetekre. eddig firefoxot használtam, de valami bug miatt nem működött a scrollozás a notebookomon, sok időt beleöltem de nem tudtam megjavítani, így átálltam chromera - tetszik is, viszont hiányolom azt, ami a mozillában megvolt - történetesen, hogy a címsorból betöltött URL-ek legördülően választhatóak voltak, és népszerűségi sorrendben tudtam közöttük válogatni.
a chromeban még legördülő URL History sincs, erre találtam egy addont de az meg az ÖSSZES URL-t ami a címsorba kerül szépen számolja és úgy állítja népszerűségi sorrendbe, pedig nekem csak annyi kéne, hogy facebook.com, index.hu stb.. (helyette most 20 index.hu link van benne, minden más kiszorul) tehát ami oldalakat meghívok, azokat szeretném látni egy helyen, ahogy eddig, mert ezt nagyon megszoktam és oda sem figyeltem arra hol böngészek a neten, de a sokszor látogatott oldalakat magától szem előtt tartotta, ami tök hasznos, de az hogy utána az oldalakon belül hol csavargok, már indifferens, csak a fő domain érdekelne amit meghívok a címsorból!
létezik ilyen kiegészítés? új lap megnyitásakor például felajánl 8 leggyakrabban látogatott oldalt, na erre lenne pont szükségem de mondjuk 20 oldallal, ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest