- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"pl. az Ubuntu Linux topicot már jóideje nem látogattam, mégis 1 új hsz.-t ír, de mihez képest?"
Elvileg ugyanúgy működik, mint az SG-n, az utolsó látogatáshoz képest számolja. Ez a megfelelő működés, nagyon jó.

"Van valami kieged, ami "szimulálja" a smooth scrollingot?"
Smooth scroll nevű chrome kiegre. Persze csak az oldal betöltése után aktivizálódik.
Viszont ha ez a funkció marad a PH-n, akkor asszem elköszönök a Chrometól.
"hogy a kieget sokan nem is ismerik, és nem is használják"
Mostanra már az egész értelmetlen, de azt még nem is számoltad bele, hogy hányan nem használnak Chromeot.

"Ezt most speciel nem értem, hogyhogy? Új Office-csomagokban amúgy lehet a célformátumra igazítani a cuccost, tehát elvileg nem jelent problémát."
Ha pl. táblázatba szedek egy configot mondjuk, teszem azt a ramirisról, akkor csak a szöveg kell, a szín és a többi hülyeség nem. Sima CTRL+V-vel a színt is beilleszti, meg még linket is csinál belőle, ami szintén felesleges.
Ilyenkor jobb klikk -> irányított beillesztés -> szöveg.
Csak ez kényelmetlen.

"Amúgy ez már megint olyan kérdés, hogy lehetne opcionálissá tenni. Kinek ez kell, kinek az."
Ebben teljesen egyetértek.

"DE még mindig nem világos, miért nem lehet modernizálni a felületet, pl. a hozzászólások elküldésének módját, stb., amikről már kábé regényeket írtam az Opera topicban is, nem akarom ide is benyomatni.
Na de lehet, hogy jobb, ha hagyjuk is, mert nem akarom a PH!-t fikázni, még a végén megostoroznak"Szerintem fejezzük be az offolást is, mert kapunk a pofánkra megint.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest