Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rfutar

csendes tag

válasz fatal` #5660 üzenetére

Az eredeti kérdés könyvjelzőkre vonatkozott.
    Én nem mondtam hogy aki ért hozzá ne másolgasson, viszont nem mindenki tudja mit csinál de azért másol meg töröl ész nélkül. Szerintem a legtöbb felhasználónak teljesen tökéletes megoldás a szinkronizáció ami természetesen nem csak a könyvjelzőket viszi át.

Nem értem minek kellene a rendszert megkerülve, csak hogy bizonygassam mekkora guru vagyok, inkább beletúrok a sűrűjébe.

Miért kell személyes támadásnak venni, ami csak egy jóindulatú tanács volt.

A szomszédpistikés megoldás helyett a Chrome erre való funkciójának a normális használata. Elég sok gépet kellett már helyretennem felelőtlen akciók után. Mert ugyebár a szomszédpisitke megoldása ha netán összeomlik a rendszer egy belepiszkálás miatt az az hogy - jah, bocs akkor tedd újra a windowst.

Azt se mondtam, hogy az opera nem innovatív, se olyat hogy ki mit honnan szedett. Igazából pont nem érdekel, a jogi részét le tudják a cégek rendezni egymás között szerintem. Az se nagyon számít hogy melyik volt előbb, ez már szinte történelem. :)
    A lényeg hogy mit tud az adott böngésző, kinek mire van szüksége ezekből és azt használja amelyik megfelel az igényeinek.

Erről a témáról részemről ennyi mert ez már nagyon off kezd lenni.
    Aki gondolja osszon nyugodtan :D én el tudom viselni ha nem az enyém az utolsó szó, nős vagyok. :D

Új hozzászólás Aktív témák