- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én mindig is Chrome-párti voltam.
Legfőképpen azért, mert az asztali gépemen anno semmilyen más böngésző nem "futott".
(Tudom, hogy ezt nehéz elhinni, de: Őskonfig, munkagép (nem Weimar)- ergo tele van, mint a kinti budi...stb.
Az IE8 ha 3 perc után bejön, akkor fél percenként kiírja, hogy nem válaszol, a FF ugyanez...esetleg az Opera volt még jó.)Mióta megvan ez a leptopkompjúter, már nincsenek ilyen gondok, azon a fentiek bármelyike viszonylag gyorsnak mondható- kivéve a Chrome-ot, ami elementárisan gyors.

Ezt a Chrome-összeomlást az A manóba! körítéssel eddig összesen kb. 3-szor láttam, és csak asztalin. Chrome 8 lehetett, asszem.
A laptopon a 9-es stabilról indultam, most a 11-es betat nyúzom, soha nem fordult még elő.Bevallom, én néha azért szoktam 1-2 órára FF-ot használni, hogy lássak valami szebbet is.

A Chrome gombjai, meg az egész mindensége, annyira egyszerű, fapados, hogy...nagyon.
1,5 éve használom, hogy ez miért csak most jött le??hunfatal: Bizony.

Bár a gyorsasága néha feledteti velem ezt a spártai (alpári?!) egyszerűséget, de azért a minimáldesign-nak is van határa...
Szerk.: Egy normális ember ettől a géptől fél perc után sírva állna fel.
Öcsém már hozzá van szokva, ő nem is tud róla, hogy ennél vannak jobb gépek is.
Jóvan, ha nem hiszitek el, fel fogok venni egy videót az IE8 itteni "működéséről":![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)