- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magisk
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én mindig is Chrome-párti voltam.
Legfőképpen azért, mert az asztali gépemen anno semmilyen más böngésző nem "futott".
(Tudom, hogy ezt nehéz elhinni, de: Őskonfig, munkagép (nem Weimar)- ergo tele van, mint a kinti budi...stb.
Az IE8 ha 3 perc után bejön, akkor fél percenként kiírja, hogy nem válaszol, a FF ugyanez...esetleg az Opera volt még jó.)Mióta megvan ez a leptopkompjúter, már nincsenek ilyen gondok, azon a fentiek bármelyike viszonylag gyorsnak mondható- kivéve a Chrome-ot, ami elementárisan gyors.

Ezt a Chrome-összeomlást az A manóba! körítéssel eddig összesen kb. 3-szor láttam, és csak asztalin. Chrome 8 lehetett, asszem.
A laptopon a 9-es stabilról indultam, most a 11-es betat nyúzom, soha nem fordult még elő.Bevallom, én néha azért szoktam 1-2 órára FF-ot használni, hogy lássak valami szebbet is.

A Chrome gombjai, meg az egész mindensége, annyira egyszerű, fapados, hogy...nagyon.
1,5 éve használom, hogy ez miért csak most jött le??hunfatal: Bizony.

Bár a gyorsasága néha feledteti velem ezt a spártai (alpári?!) egyszerűséget, de azért a minimáldesign-nak is van határa...
Szerk.: Egy normális ember ettől a géptől fél perc után sírva állna fel.
Öcsém már hozzá van szokva, ő nem is tud róla, hogy ennél vannak jobb gépek is.
Jóvan, ha nem hiszitek el, fel fogok venni egy videót az IE8 itteni "működéséről":![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Apple MacBook
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)